Като кажем Памела Андерсън, веднага си представяме сексапилната блондинка с

...
Като кажем Памела Андерсън, веднага си представяме сексапилната блондинка с
Коментари Харесай

Носталгията на Памела по Спасители на плажа

Като кажем Памела Андерсън, незабавно си представяме сексапилната русокоска с развети коси, която тича по плажа с целия си червен бански . Е, актрисата през днешния ден с е едно 20 години по-възрастна, само че това не и пречи да продължава да демонстрира много от тялото си.

В свое изявление за Fox News, представено от Daily Mail, Андерсън призна, че към момента пази един от алените бански, с които се появяваше в сериала, направил я световноизвестна.

" Имам един тук, в дрешника. Все още ми става. Обличам го от време на време, с цел да се забавляваме с другари. Но единствено в хола " , изясни актрисата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@baywatch.xphotos) на Май 31, 2020 в 6:32 PDT

За последно видяхме Андерсън във въпросния бански преди 8 години, когато взе участие в реклама, облечена с него. Очевидно той има сантиментална стойност за нея и това не е изненада, тъй като се трансформира в нейна запазена марка.

Това, че Памела към момента влиза в него, несъмнено е похвално. А повече от две десетилетия откакто я гледахме на дребния екран с него, тя се пробва да поддържа имиджа си на секссимвол с фрагментите, които разгласява в Instagram профила си.
 Памела Андерсън, новото й начинание и какво призна за любовния си живот
Памела Андерсън - постоянно влюбена и постоянно с разрушено сърце

Всичко може да се чака от нея

Няма по какъв начин да не обърнем внимание на обстоятелството, че огромна тях от тях са черно-бели и много замъглени, което несъмнено си е издирван резултат. Все отново, Памела към този момент е на 52, само че продължава да е живият идеал, с който са израснали доста мъже . И не бихме отказали един кадър с аления бански...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР