Като “извънредна ситуация описаха случилото се на Кримския мост руски

...
Като “извънредна ситуация описаха случилото се на Кримския мост руски
Коментари Харесай

Двама са загиналите след експлозия на Кримския мост, момиче е ранено

Като “извънредна обстановка ” описаха случилото се на Кримския мост съветски публични лица и назначените от Москва локални управляващи.Двама души са починали, а щерка им е ранена.
Тази заран стартира за всички нас с информация за изключителната обстановка, която се случи на Кримския мост. Всички дружно с вас видяхме разваления автомобил с белгородска регистрация на видеоклип в интернет. С каква информация разполагаме все още? Момиче е потърпевшо, получило е междинна телесна щета, към този момент е под наблюдението на лекарите. Най-тежкото нещо е, че родителите ѝ са умряли, нейните татко и майка. 
Вячеслав Гладков, губернатор на Белгородска област

Движението по моста, който свързва окупирания от Москва Кримски полуостров с Русия, беше спряно. Руските управляващи посъветваха хората да употребяват " сухопътния маршрут през новите райони ". Така Русия назовава украинските територии, които окупира предходната година - Херсон, Запорожие, Луганск и Донецк - и твърди, че е анексирала.

Причините са в развой на изясняване. На място работят правоохранителните органи и Министерството на изключителните обстановки.
Сергей Аксьонов, назначен от Русия губернатор на Крим

Ръководителят на Народното събрание на Крим упрекна Украйна за случая. Говорителката на южното военно командване на Украйна Наталия Хуменюк обаче съобщи, че случаят може да е провокация от страна на Москва.По непотвърдена информация в ранните часове са били чути детонации. В Телеграм съветският канал " Сива зона ", обвързван с " Вагнер ", заяви, че са нанесени два удара. От съветското министерство на превоза обявиха, че има щета на пътното платно в сектор, който се намира по-близо до Крим, само че отхвърлиха колони, поддържащи моста, да са развалени.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР