Като изключим невероятния репортаж, в който питаха разни добри женици

...
Като изключим невероятния репортаж, в който питаха разни добри женици
Коментари Харесай

Венци Мицов Насмете Нова Телевизия След Поредната Им Изцепка!

Като изключим невероятния репортаж, в който питаха всякакви положителни женици – „ Кой предпочитате, Паганини или Дейвид Гарет “. А жениците викаха – „ Ама апелирам ви се, несъмнено, че Дейвид “ (чунким някоя от тях знае кой е Паганини и защо се е борил в тоя несретен живот). Това, което ме впечатли най – мощно беше един безразсъден факт.

„ Дейвид Гарет съумява да изсвири Полета на бръмбъра за 68 секунди “ – съобщи водещата и това ми пристигна малко допълнително. Сега да ви кажа – едно положително осъществяване на обещано произведение, скъпи редактори на телевизионни излъчвания не се мери с това кой за какъв брой секунди може да го изсвири.

Всяко произведение си има движение и това е темпото, което е указал създателя. По-бързо осъществяване на което и да било произведение не е „ всеизвестен героизъм на новия Паганини “, а просто демонстрация на неприятен усет и някакъв тип чалга.

След предаването ми пристигнаха на разум куп превъзходни хрумвания, които напълно гратис желая да споделя. За да могат да бъдат употребени от PR – и, редактори и телевизионни водещи, когато показват идната звезда на сцената.

„ Щерю Николов от Бусманци е изсвирил 954 кг партитури “ – демонстрираме Щерю, демонстрираме една стая с партитури, след това ги мерим с кантар.

„ Времето, което Сашо Паламудов от Царево е свирил на фагота си е изчислено на 4872 дни. За толкоз време луната навлиза 684 пъти във втора четвърт, за същото време могат да се омесят и изядат 346 827464 66 3737 463 хляба “.

„ Певицата Станка Колева от Тутракан е изпяла тъкмо 7495 кавъра на песни на Кондьо, Камелия, Глория, Виктория, Пенка, Кунка, Станка, Йорданка и други сходни. Нейните кавъри стигат да се създадат 457 сватби по едно и също време “.

С това се надявам да съм оказал помощ за представянето на значимите неща в изкуството. А в този момент отивам да прочета някоя публикация за сигурното печелене на изборите от „ Могъщите три “ в Клуб Зет… “, написа Венци Мицов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР