Като истински холивудски филм, видеото на песента Bombon Bebe ни

...
Като истински холивудски филм, видеото на песента Bombon Bebe ни
Коментари Харесай

Емилия Се Включи В Холивудска Продукция

Като същински холивудски филм, видеото на песента Bombon Bebe ни води в Лос Анджелис. И макар, че изпълнителите не вземат участие в лентата, почитателите чудесно разпознават гласа на Емилия. Тя дружно с Costi и Jay Maly са част от новата холивудска продукция – Bombon Bebe. Идеята за песента и поканата за присъединяване в нея към звездата на телевизия “Планета ” идва от композитора Costi Ioniță след триумфа на плана с Edward Maya, Harem.

“Costi ме предложения на среща в Букурещ, с цел да чуя песента и да се срещна с Jay Maly – споделя Емилия – Мелодията ме сграбчи от първо слушане и на драго сърце одобрих поканата да вземам участие в този план. Моята партия записах в София, само че с цел да бъда оптимално точна в изпяването на испански, поканих езиков специалист и вокален възпитател, които ми дадоха скъпи препоръки. ”

Още през цялото време концепцията за видеоклипа е била танцуващ артист да се разхожда в Холивуд по Алеята на звездите и по улиците на Лос Анджелис. Затова на Емилия не й се наложило да пътува до Америка. Във филмчето основно настоящо лице е D-Ran Neal, който е прочут от видеоклипове на Бионсе и реклами на международни спортни марки.

Само година по-рано певицата дружно със своя брачен партньор, Жорж Башур, бе на същите тези места, по тази причина лентата я връща към хубавите моменти. Меломаните с неспокойствие чакат и продължението на клипа “Акула ”. Видеото “Тръгвай си ” на Емилия и Денис Теофиков ще има своята премиера напълно скоро.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР