Като истинска затворничка живее участничката в първия Биг Брадър в

...
Като истинска затворничка живее участничката в първия Биг Брадър в
Коментари Харесай

Зара е затворничка в Бахрейн

Като същинска затворничка живее участничката в първия Биг Брадър в България Зара в Бахрейн. В емирството сега жегата е непоносима, а поради коронавирус рецесията са затворени всички молове, заведения за хранене и други публични здания с климатици, в които локалните прекарват лятото. Затова Зара натъртва на йогата, която тренира настойчиво по няколко часа на ден още от средата на март.



Тя към този момент има и диплома за инструктор по йога, само че няма желание да се отхвърля и продължава с тренировките. Заради ковида и жегата българката, която към момента носи името на брачна половинка си Уотсън, макар че е разграничена с него, живее като същинска затворничка без обществени контакти и излизания на открито, като от време на време си разрешава къси разходки.

В едно от сторитата си тя сподели по какъв начин скача на въже и с усмивка кани снимащия също да се включи. Зара приказва на български, което ще рече, че компания й прави наш съотечественик. Дали пък не е някогашната й тръпка Васил Божков, който живее наблизо-в Абу Даби?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР