Като имаме такъв ръст на доходите, защо сме все още

...
Като имаме такъв ръст на доходите, защо сме все още
Коментари Харесай

Манол Генов: Като имаме ръст на доходите, защо сме все още на последно място в ЕС

" Като имаме подобен растеж на приходите, за какво сме към момента на последно място в Европейски Съюз по редица индикатори? " Това попита пред БСТВ националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и член на ИБ на левицата Манол Генов. Като образец за такива индикатори той даде обстоятелствата, че към момента сме най-болни, с ниски заплати и пенсии, които не са съответни на европейските нива. По думите му хвалбите от страна на ръководещите са доста - има растеж, повишават се приходите, само че към момента 1,5-2 млн. българи живеят на ръба на оцеляването. Според него се регистрира стопански растеж, само че бюджетът се прави по един и същи метод - летвата се смъква, с цел да може по-лесно да бъде прескочена. " За да достигнем средноевропейски нива, с този растеж, ще са ни нужни 20-30 години ", разяснява още той.
Попитан за измененията в Българска социалистическа партия, Генов отговори, че съставът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия се избира по предложение на ръководителя на партията. Той акцентира, че Нинова е обяснила своите претекстове за разширението му, измежду които- да има представители в бюрото на повече райони, да има и повече народни представители за усилване на връзката сред ПГ и ИБ. " Чака ни сериозна работа за подготовка и осъществяване на акцията за локални избори 2019 година ", акцентира социалистът.
По мотив мненията на премиера по негов адрес, Генов съобщи, че правосъдното дело против него към този момент е затворено, дефинитивно и необратимо, а повода е „ влезнало в действие правосъдно решение ". " Премиерът е задължен да знае какво значи това ", безапелационен бе той. Социалистът прикани тези, които го поучават, да не подвеждат премиера към подсъдимата пейка. Той изясни, че за клюка засегнатата страна може да търси своите права в съда. " Нека се въздържа за в бъдеще от сходни мнения ", прикани премиера Манол Генов.
Той акцентира, че даже и от чужбина Борисов продължава да се занимава с Българска социалистическа партия. По думите му това, че министър председателят разяснява нонстоп левицата, демонстрира, че дейностите на партията са опасност за неговия комфорт в ръководството. Социалистът попита дали някой разяснява, напрежението в ГЕРБ, Цветанов прави ли паралелни структури и какво се случва там.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР