Като икономист и финансист не мога да не кажа, че

...
Като икономист и финансист не мога да не кажа, че
Коментари Харесай

Здравният министър похвали "Майчин дом" за добрия мениджмънт и финансово състояние

Като икономист и финансист не мога да не кажа, че финансовото положение на " Майчин дом " е доста положително, с позитивен финансов резултат и без никакви отговорности към снабдители, съобщи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев през днешния ден по време на откриването на реновирано поделение в болничното заведение.

" Майчин дом " е водещо лечебно заведение в нашата страната, в което работят изключителни експерти. Тук се съчетава високият професионализъм, съществуването на модерна инсталация и техника, необикновено отношение към пациентите и в това време един прелестен и сполучлив мениджмънт от страна на управлението на болничното заведение ", похвали още Ананиев.

 Здравният министър похвали
© Министерство на здравеопазването

С публична гала с управлението на здравното министерство и на АГ-болницата през днешния ден беше открита реновираната Послеродова клиника на " Майчин дом ". Инвестицията за ремонта на клиниката е на стойност близо 600 хиляди лева, отпуснати от Министерството на здравеопазването. От тях ремонтът на пространствата е към 400 хиляди лева, а с останалите 200 хиляди лева е закупено ново съоръжение.

Болницата е с обичаи, най-голямата е в страната, а единствено през предходната година са се родили над 3900 деца, сподели още здравният министър и увери, че сходни вложения ще продължат.

Директорът на " Майчин дом " доцент Иван Костов разяснява, че Послеродовата клиника е най-голямата и най-модерната в страната. По думите му през годините " Майчин дом " е била главен фактор за развиване на акушерството и гинекологията в страната. " Амбицията ни е да се развиваме още, имаме задоволително високо готови експерти, образоват се десетки студенти и специализанти ", сподели той, представен от Българска национална телевизия.

 Здравният министър похвали
© Министерство на здравеопазването
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР