Като хора, които подкрепят българското кино, няма как да не

...
Като хора, които подкрепят българското кино, няма как да не
Коментари Харесай

Нов български филм събира куп любими актьори

Като хора, които поддържат българското кино, няма по какъв начин да не се радваме всякога, когато научим за нов филм, който се снима.

Какво да чакаме от " В кръг " на Стефан Командарев

България през очите на шестима служители на реда и един режисьор

Сега разбрахме, че Виктор Божинов - режисьорът на " Възвишение ", режисирал също по този начин " Връзки " и " Под прикритие ", се е захванал с нещо доста забавно.

" Голата истина за група Жигули " е филм, който споделя за измислена българска рок група, която през 80-те години на предишния век е била на върха на славата. Но типично по български, тъкмо тогава се и разпада.

След като минават доста години, хората тотално са не запомнили и за групата, и за членовете ѝ, които пък са се изпокарали - отново по български.
 Снимка 491584

Едно телефонно позвъняване обаче ще ги накара да загърбят старите вражди (или най-малко ще се опитат) и още веднъж да се съберат. Звучи като да пада много смях, а един взор към актьорския състав напряко ни го подсигурява.

Михаил Билалов ще бъде Фори, Филип Аврамов ще бъде Васо, Димитър Рачков ще е прочут като Киша, Герасим Георгиев - Геро пък като Пухи. Неизменна част от бандата са и Лилия Маравиля - като Дарин Дардо, и Ирини Жамбонас - като Соня.
 HBO GO,
Как да гледаме " Диви и щастливи " вкъщи

Заедно с " Котка в стената "

Колкото и да ни е забавно, ще би трябвало да се заредим с самообладание, тъй като премиерата на " Голата истина за група Жигули " е планувана за 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР