Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да

...
Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да
Коментари Харесай

Енрике и децата с нови снимки - slava.bg

Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да споделят най-сладките облици на своите очарователни близнаци Николас и Люси със своите почитатели. Досега, на разнообразни фотоси и видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, видяхме по какъв начин дребните играят, пеят, танцуват и да се смеят, само че също по този начин разбрахме, че когато е в компанията на своите наследници, Енрике също изкарва нескрито детето в себе си.

Последните фотоси на артиста, оповестени в Инстаграм страницата му, освен потвърдиха това, само че също по този начин разтопиха сърцата на почитатели му.

"Моля, без повече целувки ", гласят думите на звездният баща към красива нова снимка, на която плува дружно със сина си в басейн, а на заден декор се виждат водите на океана.

Двугодишният хлапак е сложил ръка пред устата на татко си, като че ли с цел да спре опитите му да го подари с целувка.

От друго изображение излиза наяве, че Енрике е прекарал целия уикенд в компанията на близнаците - начинание, което явно е "изцедило " силите му, написа Dir.bg.

На фотографията, снимана с дрон, се вижда по какъв начин изпълнителят лежи по тил на тревата в градина, облечен в чипичния си жанр - сива тениска, камуфлажни панталони в звук, бейзболна шапка и слънчеви очила, а Люси и Николас си играят към него, изпълнени с сила.

"Почивка ", написа той, което очевидно важи единствено за него.

Иглесиас и някогашната тенис звезда Анна Курникова са двойка от 2003 година, а с появяването на техните деца те сътвориха устойчиво и щастливо семейство. Макар че значително пазят своите връзки отвън светлините на прожекторите и заобикалят да се появяват дружно на обществени събития, те въпреки всичко от време на време разрешават на почитателите си във виртуалното пространство да надзърнат в персоналния им живот.

Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР