Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да

...
Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас и децата му очароват с нови снимки, изпълнени с любов

Като горди родители, Енрике Иглесиас и Анна Курникова обичат да споделят най-сладките облици на своите очарователни близнаци Николас и Люси със своите почитатели.

Досега, на разнообразни фотоси и видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, видяхме по какъв начин дребните играят, пеят, танцуват и да се смеят, само че също по този начин разбрахме, че когато е в компанията на своите наследници, Енрике също изкарва нескрито детето в себе си. Последните фотоси на артиста, оповестени в Инстаграм страницата му, освен потвърдиха това, само че също по този начин разтопиха сърцата на почитатели му.

" Моля, без повече целувки ", гласят думите на звездният баща към красива нова снимка, на която плува дружно със сина си в басейн, а на заден декор се виждат водите на океана.

Двугодишният хлапак е сложил ръка пред устата на татко си, като че ли с цел да спре опитите му да го подари с целувка.

От друго изображение излиза наяве, че Енрике е прекарал целия уикенд в компанията на близнаците - начинание, което явно е " изцедило " силите му. На фотографията, снимана с дрон, се вижда по какъв начин изпълнителят лежи по тил на тревата в градина, облечен в чипичния си жанр - сива тениска, камуфлажни панталони в звук, бейзболна шапка и слънчеви очила, а Люси и Николас си играят към него, изпълнени с сила.

" Почивка ", написа той, което очевидно важи единствено за него.

Иглесиас и някогашната тенис звезда Анна Курникова са двойка от 2003 година, а с появяването на техните деца те сътвориха устойчиво и щастливо семейство. Макар че значително пазят своите връзки отвън светлините на прожекторите и заобикалят да се появяват дружно на обществени събития, те въпреки всичко от време на време разрешават на почитателите си във виртуалното пространство да надзърнат в персоналния им живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР