Като големи почитатели на скандинавското кино, няма как да не

...
Като големи почитатели на скандинавското кино, няма как да не
Коментари Харесай

Мадс Микелсен и Почетното сърце на Сараево“

Като огромни фенове на скандинавското кино, няма по какъв начин да не ни зарадва новината от 26-ия кино фестивал в Сараево. Един доста, доста секси мъж и извънреден артист е притежател на " Почетното сърце на Сараево ".
 Хладният сексапил на Мадс Микелсен
Хладният сексапил на Мадс Микелсен

Актьорът с фотосесия и изявление за Mr. Porter

Това е датчанинът Мадс Микелсен, а новината заяви самият той в профила си в Instagram. Наградата му е присъдена за извънреден принос към филмовото изкуство.

Сред заглавията, поради които го обичаме, можем да споменем " Ловът ", " Ябълките на Адам ", " Казино Роял ", " Сблъсъкът на титаните ", " След сватбата ", както и сериалът " Ханибал ".

View this post on Instagram
on Aug 9, 2020 at 6:04am PDT

Мадс Микелсен е избиран за най-секси мъж в Дания няколко пъти. Интересното е, че преди да се отдаде на киното, той се е занимавал с балет.

През тази година Сараевският кино фестивал (14-21 август) ще се състои напълно онлайн, поради пандемията от ковид в Босна, оповестяват на страницата на фестивала уредниците. А Мадс Микелсен ще организира мастърклас, който фестивалната аудитория ще може да гледа онлайн, посредством ondemand.sff.ba.

View this post on Instagram
on Jul 31, 2020 at 1:39am PDT

Сараевският фестивал - най-големият в района - започва през 1995 година, когато босненската столица към момента беше под обсадата на сръбските сили. Носителите на „ Почетното сърце на Сараево “ са били Робърт де Ниро и Оливър Стоун.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР