Като гнусна лъжа определи твърдението на Николай Петров, че жена

...
Като гнусна лъжа определи твърдението на Николай Петров, че жена
Коментари Харесай

Шефът на болницата във Враца отрече обвиненията за оставен жив пациент в моргата

Като гнусна неистина дефинира изказванието на Николай Петров, че жена му е била закарана жива в моргата, изпълнителният шеф на МБАЛ „ Христо Ботев “ – Враца. Два дни откакто ужасеният врачанин описа пред медиите злокобната преживелица, шефът на болничното заведение свика конференция, на която изрично съобщи, че изказванията на мъжа са небивалица и това е била директна офанзива против болничното заведение и хората, които работят в нея.
Д-р Керемедчиев удостовери, че в незабавното приемно поделение и в реанимацията е била призната пациентката Мая Петрова. Когато за първи път дамата постъпила за лекуване в реанимацията била в доста тежко положение. Лечението й траяло от 13 до 27 август, след което била изписана. На 6 септември обаче още веднъж дамата се озовала в лечебницата, само че този път била настанена в незабавното приемно поделение. На идващия ден в 13.30 часа, по документите, с които разполагат в МБАЛ-Враца, Мая била изписана и настанена за лекуване в центъра за психологично здраве.
Изпълнителният шеф на болничното заведение е безапелационен, че дамата в никакъв случай не е попадала в моргата и лекари не са се обаждали на брачна половинка й във въпросния ден.
„ Възможно е това да е офанзива против болничното заведение. Периодът е необикновен “, сподели доктор Керемедчиев, като визираше почналата от дълго време предизборна акция.
От какво е била лекувана Мая в реанимацията и в незабавното шефът не даде отговор. Не е ясно и за какво е била настанена от болничното заведение непосредствено за лекуване в психото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР