Като едни от най-големите фенове на сериала Приятели искрено се

Като едни от най-големите фенове на сериала Приятели искрено се ...

Жителите на Ню Йорк на протест срещу Приятели.


Като едни от най-големите фенове на сериала "Приятели" искрено се изненадахме да научим, че точно някои нюроркчани излизат на протест срещу него.
"Приятели" и 19 от най-известните гостуващи звезди в сериала
Най-известните гостуващи звезди в "Приятели"

От Брад Пит до Джулия Робъртс

Причината е 25-годишнината от емблематичния сериал, заради която обаче спокойствието на хората, живеещи в нюйоркския квартал West Village, ще бъде нарушено. Всички си спомняме известното кафене Central Perk, в което главните герои прекарваха по-голяма част от свободното си време.

Именно прословутото им любимо диванче, което сякаш беше запазено винаги за тях, все още се пази. То не само е съхранено, но и ще бъде изложено пред сградата, в която някога в сериала живееха Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Сеп 9, 2019 в 1:59 PDT

Идеята за подобна инициатива е на Warner Bross, които не само искат да почетат  годишнината на един от най-известните сериали, но и да дадат възможност на всеки фен да седне на дивана и да почувства отново магията на сериала. Решението на компанията обаче разгневи много хора, живеещи в нюйорския квартал.

Причината е, че "Приятели" имат огромна фен база и несъмнено огромен поток от хора ще отиде в West Village след няколко седмици, за да си направи снимка. Именно тълпите и шумът притесняват много от жителите на квартала. 

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Юни 17, 2019 в 1:32 PDT

Все още няма заповед за затваряне на улицата, където ще бъде позициониран диванът, но вероятно е въпрос на време да се случи, като не е ясно и каква точно ще бъде организацията с паркирането на автомобилите.

Съкварталците на West Village вече са събрали подписка, с която настояват Warner Bross да променят плановете си, за да не ограничават движението на пешеходците и да се предотвратят евентуални инциденти, пише Independent.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Сеп 6, 2019 в 9:30 PDT

Източник: lifestyle.bg