Като едни от най-големите фенове на сериала Приятели искрено се

...
Като едни от най-големите фенове на сериала Приятели искрено се
Коментари Харесай

Жителите на Ню Йорк на протест срещу Приятели

Като едни от най-големите почитатели на сериала " Приятели " откровено се изненадахме да научим, че тъкмо някои нюроркчани излизат на митинг против него.

Най-известните гостуващи звезди в " Приятели "

От Брад Пит до Джулия Робъртс

Причината е 25-годишнината от емблематичния сериал, поради която обаче спокойствието на хората, живеещи в нюйоркския квартал West Village, ще бъде нарушено. Всички си спомняме известното кафене Central Perk, в което основните герои прекарваха по-голяма част от свободното си време.

Именно прословутото им обичано диванче, което като че ли беше непокътнато постоянно за тях, към момента се пази. То освен е съхранено, само че и ще бъде изложено пред постройката, в която в миналото в сериала живееха Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Сеп 9, 2019 в 1:59 PDT

Идеята за сходна самодейност е на Warner Bross, които освен желаят да почетат годишнината на един от най-известните сериали, само че и да дадат опция на всеки почитател да седне на дивана и да почувства още веднъж магията на сериала. Решението на компанията обаче разгневи доста хора, живеещи в нюйорския квартал.

Причината е, че " Приятели " имат голяма почитател база и безспорно голям поток от хора ще отиде в West Village след няколко седмици, с цел да си направи фотография. Именно тълпите и шумът тормозят доста от жителите на квартала.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Юни 17, 2019 в 1:32 PDT

Все още няма заповед за затваряне на улицата, където ще бъде позициониран диванът, само че евентуално е въпрос на време да се случи, като не е ясно и каква тъкмо ще бъде организацията с паркирането на колите.

Съкварталците на West Village към този момент са събрали подписка, с която упорстват Warner Bross да трансформират проектите си, с цел да не лимитират придвижването на пешеходците и да се предотвратят възможни произшествия, написа Independent.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Friends (@friends) на Сеп 6, 2019 в 9:30 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР