Като една от най-големите банки в страната за Първа инвестиционна

...
Като една от най-големите банки в страната за Първа инвестиционна
Коментари Харесай

Fibank подкрепи за поредна година националната кампания “Великден за всеки”

Като една от най-големите банки в страната за Първа капиталова банка е от особена значимост и приоритет да оказва помощ на обществото. Ето за какво за трета поредна година банката ще поддържа националната акция “Великден за всеки” - “Дари празник на баба и дядо”, която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България – госпожа Мая Манолова.

Благородната самодейност цели да бъдат подкрепени с ваучери на стойност 20 лв. най-нуждаещите се пенсионери. С тях възрастните хора ще могат да пазарят в 5000 магазина в цялата страна.

Първа капиталова банка към този момент направи подаяние и приканва всички свои клиенти, сътрудници и другари също да се причислят към идеята, като създадат самостоятелни или корпоративни дарения в поддръжка на акцията „ Великден за всеки”.

Важно е да се знае, че при попълване на платежното разпореждане за подаяние в акцията „ Великден за всеки”, би трябвало да се уточни общината, за която се прави дарението, с цел да могат хората в потребност от обитаемоте места да получат своите ваучери за храна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР