Като един от най-силните тенис турнири, Уимбълдън привлича милиони зрители.

...
Като един от най-силните тенис турнири, Уимбълдън привлича милиони зрители.
Коментари Харесай

Защо Меган Маркъл пристигна след Кейт Мидълтън на финала на Уимбълдън

Като един от най-силните тенис шампионати, Уимбълдън притегля милиони фенове. Тази година за трофея спориха Серина Уилямс и Симона Халеп.
 Меган Маркъл, възбраната да я снимат на Уимбълдън и какъв скандал провокира
Своеволията на Меган на Уимбълдън

Как херцогинята ядоса всички

За по-малко от един час Симона Халеп безусловно прегази Серина Уилямс и завоюва за първи път в кариерата си купата от този шампионат. С триумфа си Халеп стана и първата румънка, която печели Уимбълдън.

Освен на корта, забавно беше и на трибуните. Вчера, 12 юли, беше оповестено, че на женския край ще участват Меган Маркъл и Кейт Мидълтън .
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, Арчи и какво събра херцогините и децата им
Меган, Хари и Арчи с първа фамилна поява

Къде се заформи кралска детска градина

Обещанието беше спазено и двете кралски особи заеха местата си на трибуните. Преди това обаче направи усещане, че Кейт дойде няколко часа преди началото на дуела, с цел да се срещне с тенисистките.

Това е по този начин, тъй като Мидълтън е патрон на All England Lawn Tennis Club. Тя беше облечена в зелена рокля на Dolce & Gabbana, написа Daily Express.
 Снимка 433840

Близо един час по-късно на арената дойде и Меган Маркъл. По-рано през седмицата херцогинята на Съсекс провокира недоволството на феновете. Тогава тя беше изискала от уредниците да наложат да бъде снимана от феновете.

Тогава Меган Маркъл наруши и дрескода, само че за финала беше решила да не демонстрира бунтарския си темперамент. Херцогинята беше облечена в бяла риза и бяла пола със сини окраски.
 Снимка 433841

Меган Маркъл и Кейт Мидълтън бяха в компанията на Пипа Мидълтън . При връчването на трофея пък Симона Халеп особено благодари на кралските особи, че са ѝ оказали достойнството да я следят.
 Дейвид Бекъм, Уимбълдън, майка му Сандра и по какъв начин футболистът още веднъж прикова погледите
Дейвид Бекъм открадна шоуто на Уимбълдън

Как би трябвало да се облича един мъж
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР