Като един кандидат за президент на САЩ, Кание Уест трябва

...
Като един кандидат за президент на САЩ, Кание Уест трябва
Коментари Харесай

Кание Уест срещу Бил Гейтс и чипирането

Като един претендент за президент на Съединени американски щати, Кание Уест би трябвало да има позиция по всички наболели тематики в страната . Той е един от известните антиваксъри, като нееднократно е изразявал своята позиция.

Затова и в този момент не се изненадваме, че застава на страната на тайните теории, свързани с имунизацията против COVID-19 , която целият свят чака. А в последните месеци Бил Гейтс се трансформира в цел и основно настоящо лице в сюжета, в който посредством инжекциите ще се слагат чипове на огромна част от популацията на света, с цел да могат да се наблюдават.
 Бил Гейтс, имунизирането, чипирането и по какъв начин милиардерът отговори на тайните теории
Бил Гейтс отговори на тайната доктрина за чипирането

Определенно се е ядосал

Именно в това има вяра и Кание Уест. В свое изявление за Forbes от преди дни той съобщи, че имунизациите са " белегът на звяра " и ще попречат на всеки, на който са сложени, да премине портите на Рая .

Освен това, рапърът се покровител на друга доктрина, която бе публично отречена - че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е сложила тестови ваксини на над 500 хиляди деца в Индия, вследствие на което те са останали парализирани.
 Снимка 479051

С тези свои изказвания Уест очевидно желае да завоюва на своя страна за идните избори всички антиваксъри в Съединени американски щати, всички почитатели на ортодоксалната черква и всички, които имат вяра, че Бил Гейтс в действителност желае да чипира човечеството. И както рапърът разясни, когато се захваща с нещо, той го прави за победа . Ще забележим дали това ще се окаже неговата печеливша тактика...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР