Като добре утвърден на пазара производител на издръжливи смартфони, Blackview

...
Като добре утвърден на пазара производител на издръжливи смартфони, Blackview
Коментари Харесай

BV6100: най-големият смартфон на Blackview с 6,88-инчов дисплей

Като добре одобрен на пазара производител на издръжливи смарт телефони, Blackview показа редица сполучливи мобилни телефони, които са добре предпазени от вода, прахуляк и дъжд, и обезпечават забавни прекарвания на хората, които работят навън при неподходящи за техниката условия. През последните няколко години се появих доста производители, предлагащи сходни устройства, само че Blackview остана водещият производител в тази област. Излезлият наскоро смарт телефон BV9700 Pro е отличен образец за опциите на компанията, а в този момент е време на пазара да излезе нов смарт телефона на Blackview. Това е здравият фаблет BV6100 с голям 6,88-инчов екран. Когато става дума за устойчив телефон, първата компания, за която се сещаме е Blackview.

По време на събитието MWC 2019 бе показан забавния модел BV6100. Снимките, показани от Blackview удостоверяват предходните фотографии и рендери. Виждаме по-голям екран, по-тънка рамка и заоблени ръбове. Разбира се, най-забележим е 6,88-инчовият екран, подобаващ за таблет, само че в действителност на пазара има редица сходни смарт телефони. 6,88-инчовият екран е доста комфортен при сърфиране в интернет, за игри и гледане на филми. Навярно потребителите ще останат удовлетворени от него.

Според изтеклата неофициална информация, с изключение на огромен екран новият смарт телефон ще има и мощна акумулаторна батерия – нещо, което е типично за Blackview. За разлика от другите мобилни телефони на компанията, новият BV6100 има предна камера, сложена в горния десен ъгъл на екрана.

Засега това е цялата информация за BV6100, Но напълно скоро ще се появят нови данни, тъй като телефонът би трябвало да излезе през юли. Можете да наблюдавате новите неща от уеб страницата на компанията.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР