Като добър и толерантен към различните се показа швейцарския тенисист

...
Като добър и толерантен към различните се показа швейцарския тенисист
Коментари Харесай

Федерер би подкрепил гейовете в тениса

 От ATP поздравиха рожденика Роджър Федерер със особено видео
Като добър и търпелив към другите се появи швейцарския тенисист Роджър Федерер.

20-кратният победител в шампионати от Големия шлем беше запитан за отношението си към гейовете в навечерието на Ю Ес Оупън, защото в границите на шампионата се планува събитие с присъединяване на единствения открит педераст в тениса на равнище АТР Брайън Вахали, който обаче към този момент е прекратил кариерата си.

" Няма никакви проблеми, най-малко за мен. Мисля, че и останалите играчи ще одобряват позитивно едно такова нещо. За мен няма значение кой си и от кое място идваш, значимото е да си открит. Да, в този момент няма такива хора в АТР. Не знам за какво, може би просто няма гейове или пък са решили да не споделят това.

Мисля, че и на самия човек му става по-леко като се разкрие, а и като цяло считам, че хората би трябвало да се поддържат един различен ", споделя Федерер, който сега взе участие на шампионата Мастърс в Синсинати.

Преди време тенисистът Сергей Стаховски съобщи, че при мъжете няма гейове, до момента в който при дамите най-малко половината от тенисистките са лесбийки. В исторически проект това не е някаква вест, защото е задоволително да споменем името на Мартина Навратилова.

Federer on why there have been no active openly gay ATP players, and if the ATP is a safe place to come out. pic.twitter.com/uiMwUQ7BHB
— The Body Serve (@TheBodyServe) August 13, 2018
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР