Като дете Джеймс Клиър успява да се възстанови след сериозен

...
Като дете Джеймс Клиър успява да се възстанови след сериозен
Коментари Харесай

Бестселърът Атомни навици излиза на български език

Като дете Джеймс Клиър съумява да се възвърне след сериозен състезателен случай и макар дребните шансове, възстановява положителната си форма и продължава да тренира. Този опит му оказва помощ да създаде тактика за създаване на привички, която ползва в персоналния и професионалния си живот, в спорта и образованието си.
През ноември 2012 година стартира да разгласява публикации за своята история и опит в уеб страницата jamesclear.com. Само за три години описът с клиенти за седмичния му и-мейл бюлетин нараства до над 200 000 души, което го трансформира в най-бързо разрастващия се бюлетин в интернет.
Клиър непрестанно получава предложения да приказва за науката, обвързвана с построяването на привички, поведенчески промени и резистентен личностен напредък. Изнася лекции в Съединени американски щати и Европа, в университети като „ Станфорд “ и компании като „ Google “. Негови публикации се появяват в известни издания като ТАЙМ, Антрпреньор, Форбс и Фаст Къмпъни, а треньорите от НФЛ и НБА стартират да ползват написаното на процедура с тимовете си.
Всеки месец уеб сайтът на Клиър се посещава от над един милион души, а клиентите за и-мейл бюлетина му към този момент доближават над 500 000 души. Повече от 10 000 водачи, мениджъри, треньори и учители са минали през неговите образования. Вече и българските читатели ще могат да се възползват от потребните насоки и тактики за създаване на привички, които Джеймс Клиър разказва в първата си книга „ Атомни привички “.
Искате да измененията навиците си? Джеймс Клиър ще ви научи по какъв начин.
“Атомни привички “ предлага потвърдена тактика за триумф. Независимо дали сте водач, който желае най-хубавото за екипа си, спортист, който се готви за съревнование, или просто човек, който не може да откаже цигарите, да смъкна някой кг или да понижи напрежението в живота си – тази книга ще ви помогне да постигнете задачите си малко по малко.
Джеймс Клиър, един от водещите специалисти по създаване на привички, споделя по какъв начин удивителните достижения в действителност са резултат от дребни на пръв взор, само че значими промени в държанието ни.
Въртите се в обаян кръг от нездравословни привички? Проблемът не е у вас. Проблемът е в системата, която употребявате. Често неприятните привички биват повтаряни още веднъж и още веднъж. Не тъй като не желаеме да се променим, а тъй като ни липсва верен метод. „ Атомни привички “ дава отговор на въпроса по какъв начин да променим държанието си, тъй че да се отърсим от нежеланите навици и да запазим тези, които способстват за положителното ни физическо и прочувствено здраве.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР