Като дете Дженет Маккърди мечтае да бъде писателка. Тя дори

...
Като дете Дженет Маккърди мечтае да бъде писателка. Тя дори
Коментари Харесай

Дженет Маккърди за невероятния успех на мемоарите й: “Радвам се, че майка ми умря”

Като дете Дженет Маккърди мечтае да бъде писателка. Тя даже написва първия си сюжет като малко момиченце в Гардън Гроув, Калифорния.

Вместо това нейната властна майка, Дебра, я принуждава да стартира да играе на шест години. МакКърди, която по-късно взе участие в iCarly на Nickelodeon с Миранда Косгроув и краткотрайния спиноф “Сам и котката” с Ариана Гранде, си спомня, че майка й й е споделила, че „ писателите се обличат долнопробно и напълняват” Така до края на детството си Маккърди съвсем сприра да пише; даже дневникът й е бил споделен с майка й.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....

Сега на 30, МакКърди е създател бестселър номер едно на " Ню Йорк Таймс ". Неговото поразително заглавие I’m Glad My Mom Died ( “Радвам се, че майка ми умря”) получи страхотни мнения от читатели и невероятни ревюта от критиците.

Кой би чествал намерено гибелта на майка си, която за доста хора се счита за една от най-разтърсващите загуби? Някой, чиято гибел на майка е нейното избавление. Майката на Маккърди, Дебра, която умря от рак на гърдата през 2013 година, когато Маккърди беше на 21, е направлявала и малтретирала Дженет през целия й живот, подтиквайки я към анорексия, което води до булимия, в опит да предотврати пубертета и да я резервира мъничка за детски функции.

" Е какво казваш? Искаш ли да играеш? Искаш ли да бъдеш дребната актриса на мама? “, я пита майка й, а актрисата споделя: „ Имаше единствено един верен отговор. “

Книгата й се отличава от общоприетите записки на звезди с ослепителен, язвителен, тъмно смешен звук и завладяващо настоящо време. Тя приказва пред по-рано тази седмица за триумфа й, провокативното й заглавие и намирането на своята еднаквост посредством писане.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР