Като дъщеря на холивудската звезда Грейс Кели и принц Рение

...
Като дъщеря на холивудската звезда Грейс Кели и принц Рение
Коментари Харесай

Преди принцеса Шарлийн: Ето коя е най-скандалната кралска особа на Монако!

Като щерка на холивудската звезда Грейс Кели и принц Рение III, принцеса Стефани e под светлината на прожекторите още от напълно дребна.

Интересът към нея става още по-голям, когато е на 17 години, откакто взе участие в автомобилната злополука, която ще убие майка ѝ.

Оттогава животът на принцеса Стефани е изпълнен със клюки и кавги.

В последно време голям брой анализатори вършат съпоставяне сред 57-годишната Стефани и принцеса Шарлийн и натиска, на който са подложени от медиите като част от кралското семейство на Монако.

Миналата година Шарлийн – която е омъжена за принц Алберт – прекара дълги месеци надалеч от брачна половинка и децата си, откакто остана в Южна Африка заради незабавен медицински проблем. Отсъствието ѝ от Монако провокира стотици мнения, а откакто тя реши да се завърне в кралството даже се появиха клюки, че е получила сериозна парична сума, с цел да го направи.



Истината обаче е, че Монако има още по-скандална принцеса и нейното име е Стефани.

Ето и най-противоречивите обстоятелства от нейния живот:

Мистериозната гибел на Грейс Кели

Принцесата бе единствено на 17 години, когато тя и майка ѝ, принцеса Грейс, попаднаха в автомобилна злополука, която малко по-късно лиши живота на известната кино звезда. Появиха се няколко тайни теории към случая, като една от тях бе, че Стефани е карала колата по време на съдбовния конфликт на 13 септември 1982 година Другият слух е, че майка и щерка са се скарали тъкмо преди злополуката.

14 September 1982. Princess Grace of Monaco (Grace Kelly), was killed in a car crash (aged 52). She was driving with her daughter to Monaco from her country home when she lost control of her 1971 Rover, which plunged 120 foot down a mountainside. It’s thought she had a stroke.
— Prof. Frank McDonough (@FXMC1957)

Спекулациите били подсилени от неприятната връзка от страна на двореца с медиите, който в началото подценява степента на пострадванията на Грейс Кели, а по-късно изненадващо оповестява за нейната гибел. Още по-странното е, че филмовата звезда е избягвала да кара, само че съгласно друга версия за злополуката двете със Стефани са отивали към Париж, а Грейс е била на мнение, че колата, която имат, не може да побере багажа им и трима души. Така тя настояла да кара и изгубила надзор над колата поради инсулт. По това време тя е на 52 години.

Grace Kelly with baby Stephanie photographed by Howell Conant, 1965
— Kitri dancer (@classicalball85)

Катастрофата бележи остатъка от живота на Стефани

Това, че е била с майка си в колата в оня предопределен ден, оказа голямо въздействие върху Стефани. Тя не е приказва за случилото се медиите до изявлението с създателя Джефри Робинсън за книгата му “Рение и Грейс: съкровен портрет”, която излиза през 1989 година

Princess Grace Kelly and Stéphanie watching swimming races, 1960s
— Александар Кнежевић (@CONCORDIER)

Стефани споделя с писателя, че си спомня всяка минута от случилото се и към момента не може да пътува по същия път, поради спомените, които я връхлитат. Тогава тя признава още, че не е говорила с татко си, принц Рение за случая, тъй като знаела, че това доста би го е наранило. Тя прецизира, че изказванието, че градинар я е издърпал през шофьорската врата на колата не е правилно и твърди, че сама е излязла от автомобила, с цел да потърси помощ.

On 1980s Monaco: Grace Kelly’s daughter Princess Stephanie was a tabloid staple for much of the 1980s as a singer, model + party girl. Kelly’s sudden death in a 1982 car accident was a shock to the world. Monaco is known for its tax-free status, casinos, cuisine, + Med climate.
— Cocaine Decor (@CocaineDecor)

Стефани споделя още, че медиите загатват, че тя е умъртвила майка си и би трябвало да се усеща отговорна по тази причина, че е жива. Принцесата добавя, че съгласно нея доста хора се чудят за какво тъкмо тя е оживяла, а нейната световноизвестна майка е починала. Това я предиздвикало да се почувства извънредно самотна.

Принцесата модел и певица

След нещастието Стефани се записва в фешън курс през 1983 година и стартира да работи като модел, с цел да финансира компания си за бански костюми Pool Positions, която тя започва. По това време тя даже записва своя ария, която носи името Irresistible и е номер 1 във френските ранглисти за няколко седмици.



През 1986 година тя се реалокира в Съединени американски щати, с цел да избяга от рецензиите и слуховете към ролята ѝ в гибелта на нейната майка.

Необичайният ѝ избор на кариера носи на Стефани няколко прякора: „ диво дете “ и „ шарената принцеса “. Не единствено обаче нейната артистична страна притегля вниманието на медиите, само че и любовният ѝ живот.

По пътя на любовта към … цирка

Любовният живот на Стефани от дълго време зарежда таблоидите. Преди първия си брак, Стефани има няколко връзки със състезателя Пол Белмондо, притежателя на нощен клуб Марио Джутард и актьорите Роб Лоу и Антъни Делон. Следват няколко непредвидени етапи, в които тя се влюбва в мъже с любопитни специалности. Първата можем условно да назовем "фазата на телохранителите, а втората "фазата на цирковите актьори ".

July 1, 1995 - Princess Stephanie of Monaco married her bodyguard Daniel Ducruet in a civil ceremony in Monaco
— JB (@Royal_beans)
През 1995 година Стефани се омъжва за някогашния си телохранител Даниел Дюкрюе, татко на две от децата ѝ Луис и Полин. Първоначално принц Рение бил ужасяващ от връзката на щерка си. Даниел освен бил негов чиновник, само че и предходната му другарка била бременна в шестия месец! Не след дълго Стефани също забременяла, раждайки децата им „ извънбрачно “, тъй като Рение отхвърли да ѝ даде позволение да се омъжи за Даниел.

Daniel Ducruet returns to Monaco 23 years after devastating pool scandal for his son wedding.
— riviera rental (@rentalriviera)
Рение обаче толкоз харесал новата си роля на дядо, че смекчил отношението си към Даниел и в последна сметка разрешил сватбата да се състои. За страдание бракът се разтрогнал единствено година по-късно. Какво се объркало? Нека хвърлим част от виновността върху "Мис Гола Белгия ", която провокира безпорядък, който единствено жена с такава купа би могла да сътвори.

Малко откакто бил публично признат в кралското семейство, Даниел съумя да обърка всичко. Той почнал спекулация с предизвикателната Миска и бързо бил изпъден от двореца.

Стефани нямала различен избор, с изключение на да се разведе с него, защото абсурдът станал обществен.

Бодигард номер 2

През 1998 година Стефани ражда третото си дете Камила Готлиб. Бащата на детето е различен телохранител Жан Реймънд Готлиб. Въпреки че Камила носи семейството на своя татко, Стефани в никакъв случай не признава публично връзката си с него. Двамата по този начин и не подписват брак, което пък е повода Камила да не носи купата “принцеса”.

През 2017-а година самата Камила публично удостовери идентичността на своя татко, пускайки фотография в своя профил в Instagram със статус "Съжалявам, само че сърцето ми принадлежи на баща ". Хаштагът към обявата също бе много любопитен - #LikeFatherLikeDaughter.

Дресьорът на слонове

Princess Stéphanie of Monaco's daughter on living in a caravan in a travelling circus
— Bob T Two (@bobttwo)
Следват клюки за друга любопитна връзка на Стефани - тази с дресьора на слонове Франко Кни, а двамата се срещат по време на Международен цирков фестивал в Монако през 1997 година Франко бил доста по-възрастен от принцесата.

Три години след тяхната първа среща Стефани взема решение още веднъж да не се съобрази с рекомендациите на своя татко принц Рение и заживява с трупата на цирка. Тя даже се преместила в караваната на Кни, дружно с трите си деца от предходни връзки, които по това време са на 9, 6 и 3 години.

По това време в пресата се появяват изказвания, че брачната половинка на Франко претърпяла извънредно тежко обстоятелството, че нейният мъж я изоставя поради принцеса. Тя изпаднала в меланхолия и отказала да му даде бракоразвод. Този факт бързо се отношил върху връзките в новата двойка и връзката им издържала едвам 18 месеца. Така фамилията на Стефани напуща цирка и се връща в двореца.

Акробатът Аданс Лопес Перес

След края на тази връзка принцесата се влюбва в акробата Аданс Лопес Перес, който е член на трупата на някогашният ѝ обичан - треньорът на слонове. Медиите оповестяват, че двамата даже са били женени в продължение на една година, преди да подадат молба за бракоразвод. Изключително малко се знае за този брак на принцесата, само че съгласно слуховете следващият спорен съюз на Стефани пристигнал повече на нейния татко, който решил да я изключи от своето завещание и да отстрани законните ѝ деца от наследствената линия за трона на Монако. Таблоидите обаче настояват, че всичко това било забравено, откакто Стефани въпреки всичко решила още веднъж да се разваде.

Princess Stephanie of (Grace Kelly's crap daughter) says she loves circuses with animals and hates vegans and vegetarians
EVOLVE YOU TWIT
— SeaWorld Shut Down (@seaworldisevil)
В последните години принцеса Стефани се е отдала на разнообразни благотворителни дела и избира да прекарва времето си добродушно в компанията на своето семейство. "Може и да съм принцеса, само че на първо място съм човешко създание " - признава самата Стефани.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР