Като човешки същества никога не можем да бъдем верни 100%

...
Като човешки същества никога не можем да бъдем верни 100%
Коментари Харесай

Най-големите лъжи, които всяка ЗОДИЯ изрича

Като човешки същества в никакъв случай не можем да бъдем правилни 100% от времето. В резултат на това лъжем, с цел да си намерим път, да се оправим по-добре в дадена обстановка, или да се измъкнем от нещо.
Прочетете, с цел да разберете най-често срещаните неистини, които казвате, съгласно вашия зодиакален знак:
Овен
(21 март - 19 април)
Вие сте най-виновни в лъжата за вашите качества и прекарвания. Като Овен, обичате да преувеличавате. Ето за какво, вие сте склонни да украсявате истории, с цел да изглеждате по-добри и готини.
Телец
(20 април - 20 май)
Като Телец имате податливост да лъжете, че сте ангажиран. В края на краищата, от време на време бихте предпочели просто да прекарате спокойна нощ, в сравнение с да излезете и да се запознавате с нови хора.
Близнаци
(От 21 май до 20 юни)
Често лъжите за местата, на които отивате и за хората, които виждате. Като Близнаци, обичате да се забавлявате. В резултат на това не се чувствате привързани към едни избрани проекти, в случай че има по-добри такива.
Рак
(21 юни - 22 юли)
Като рак, постоянно лъжете за възприятията си, тъй като сте склонни да пазите същинските си страсти в загадка. Когато се чувствате мрачни или уязвими, нормално лъжете за повода за тези усеща.
Лъв
(23 юли - 24 август)
Вие сте отговорни за това че лъжете, с цел да спасите причините си. Като Лъв, вие сте изпълнени с доста горделивост. Ето за какво сте подготвени да кажете каквото е нужно, с цел да отбраните себе си и другите, даже и да знаете, че грешите.
Дева
(23 август - 22 септември)
Често лъжете, с цел да получите това, което желаете. Като Дева вие сте необикновено необикновен темперамент и обичате да разделяте живота си по избран метод. Затова постоянно ви се постанова да лъжете, с цел да манипулирате дадена обстановка.
Везни
(23 септември - 22 октомври)
Като Везни имате податливост да лъжете, с цел да се свържете с другите. Вие обичате обществения живот и постоянно ще излъжете, с цел да извършите връзка. Белите неистини са в действителност вашият недостатък, защото постоянно украсявате истории, с цел да се харесате на другите.
Скорпион
(23 октомври - 21 ноември)
Като Скорпион лъжете за вашите мисли и усеща. В същото време сте склонни да държите злоба в себе си. Трудно е да се изправите пред другите, тъй че по-скоро сте подготвени да премълчите същинските си страсти и да излъжете за това по какъв начин се чувствате.
Стрелец
(22 ноември - 21 декември)
Често лъжете, с цел да се измъкнете от нещо. Като Стрелец предпочитате да бъдете свободни, а не лимитирани до нещо скучно. Така лъжете, с цел да се освободите от нещо, което не ви харесва и да постигнете задачите си.
Козирог
(22 декември - 19 януари)
Като Козирог лъжете за уязвимостите и слабостите си. Вие се страхувате от тези несигурности, с цел да лъжете и да се преструвате, че те не съществуват.
Водолей
(20 януари - 18 февруари)
Като Водолей оценявате знанието и истината над всичко останало. Въпреки това, вие сте отговорни за лъжите, които ви идват изцяло непринудено. Вашият талантлив разум има наклонност да се възползва от най-хубавото от вас и постоянно лъжете, че изпълнявате избран проект.
Риби
(19 февруари - 20 март)
Често лъжете, с цел да отбраните другите. Като Риби сте мъчително наясно с необятността на Вселената и ужасите на света. В резултат постоянно лъжете, с цел да отбраните невинността и добродетелта на околните си хора.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР