Като че ли заради разликата в годините ни имаше някаква

...
Като че ли заради разликата в годините ни имаше някаква
Коментари Харесай

Всичко Е Прах В Очите! Ева Най-Накрая Разкри Истината За Издънките На Кулагин

Като че ли поради разликата в годините ни имаше някаква издигната преграда. Сметнах за по-добре да не бъда толкоз открита, тъй като не ми отива на годините “, споделя Ева пред „ Шоу “.

Тя разкри и какво мисли за някой от останалите съквартиранти в риалити формата като не пропусна дразнителя в Къщата – Кулагин. „ Вальо има положително сърце, доколкото съумях да го опозная. Но той се е впуснал в играта с цялостна мощ и си следва своя проект. Момчето желае да бъде известно, да направи мощно усещане с положително или неприятно. Той просто си играеше неговата игра.

„ Гледам, че в този момент нещата са се уталожили малко или доста. Но желая да ви кажа, че той не от терзание спи в банята! Всичко това са негови решения за по-голяма известност. Аз с него нямам скандал или несъгласие. Аз съм човек, който си споделя напряко нещата, без да приказва зад тила на хората “, споделя Ева.

Певицата още един път удостовери, че с колежката й Ваня Костова са в доста положителни връзки отвън Къщата. При влизането си в риалитито Ваня упрекна Ева, че прави вълшебства и има проблеми с алкохола. „ Успях да видя нейната визитка! Ваня е доста сензитивна и считам, че се поддава на непознати отзиви. Някой й е натикал тези неща в главата и тя нямаше какво друго да каже. Не знам за какво по този начин е постъпила, тя си взема решение. Въобще не й се дразня. Познаваме се доста добре, че да изпадам в такива помрачения. В последна сметка „ ВИП Брадър “ е една игра “, споделя Ева.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР