Като че ли природата също знаеше, че на Герена днес

...
Като че ли природата също знаеше, че на Герена днес
Коментари Харесай

Сините сърца не скриха сълзите си за великия Павел Панов


Като че ли природата също знаеше, че на " Герена " през днешния ден ще бъде тъмен ден. Ветровитото и студено време обаче не спря управление, ветерани, юноши и почитатели на Левски да отдадат респект на великия Павел Панов.

Пред Сектор " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " този път не беше шумно. Нямаше разчувствани последователи с шалчета, които с въодушевление отиват на следващия мач на " сините ", нямаше даже и деца, които да си играят на близката до трибуната площадка. 



Българският футбол загуби следващ любим. В изключителна невзискателност и усърдие Павел Панов отдаде целия си живот на обичания спорт и остави името си вечно в сърцата на българите.

Юноша на Септември и състезател на Спартак той разпростра в цялостна степен своя футболен гений и темперамент на победител в тима на Левски след обединяването през 1969 година.



Eдин от най-ярките представители на поколението, поело щафетата от Георги Аспарухов Гунди, Добромир Жечев, Кирил Ивков, Стефан Аладжов. През 70-те години на предишния век става 4 пъти първенец на страната и 5 пъти притежател на купата с тима на Левски-Спартак.

Погребението на великия български футболист Павел Панов ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища.Поклонението ще стартира половин час по-рано.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР