Като част от Веолия Софийска вода е първият ВиК оператор

...
Като част от Веолия Софийска вода е първият ВиК оператор
Коментари Харесай

С революционна услуга на Софийска вода сами управляваме потреблението си

Като част от Веолия " Софийска вода " е първият ВиК оператор в България, който предлага на крайните си клиенти опция сами да ръководят потреблението на вода в домовете си в действително време. Тя е част от новите цифрови услуги, които вкарва сдружението, с цел да усъвършенства потребителско обслужване, да усили удобствата и изгодите за потребителите си и да пести времето им.

Услугата е налична посредством водомер с модул за отдалечено отчитане, който изпраща данни за преминаващите количества вода вкъщи всекидневно към особено приложение, а клиентът получава непрестанен достъп до приложението през персоналния си профил на уеб страницата на " Софийска вода ". Така той може да следи и проучва потреблението си и да засече всяко отклоняване от естествения си дебит - да вземем за пример съществуване на течове, нежелано или нерегламентирано прилагане и прочие

Досега услугата отдалечено отчитане на водомери беше налична единствено за цели етажни собствености. Вече и крайните консуматори ще могат сами да наблюдават своята консумация и да я ръководят. Същевременно те ще пестят и време, тъй като няма да им се постанова да чакат проверителите да посетят домовете им.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР