Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около

...
Като част от цялостното подобряване и модернизиране на инфраструктурата около
Коментари Харесай

Левски продължава мащабния ремонт на тренировъчната база

Като част от цялостното възстановяване и модернизиране на инфраструктурата към и на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, Левски предприе огромен ремонт на терен 2 на „ Герена “.

Игрището е главното поле за провеждането на тренировките на първия тим, както и терен за дуелите на юношеските обединения на „ синята “ академия от елитните групи. По това време представителният тим ще организира предварителен лагер в Добринище. „ Сините “ отпътуват за планинския курорт на 5 септември, четвъртък и ще се приберат в София на 9 септември, понеделник.

На 8 септември, неделя, тимът на Левски ще изиграе контролна среща като противникът ще бъде разгласен в допълнение.
По време на ремонтните действия ще бъде напълно сменено тревното покритие, тъй че да дава отговор на всички модерни условия, а в това време ще бъде усъвършенствана и инфраструктурата на оборудването.

Редом с това клубът продължава да усъвършенства изискванията за работа и тренировки в детско-юношеската школа. В момента текат довършителни действия по два терена за Футбол 5 и Футбол 9 и ще бъде стартиран огромен ремонт на съблекалните за потребностите на децата от ДЮШ.

efbet Лига 9 кръг, неделя 15 септември  Левски 20:15  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР