Като част от Седмицата на професиите, в Стопански факултет на

...
Като част от Седмицата на професиите, в Стопански факултет на
Коментари Харесай

Panda Labs Junior за справедлив преход стартира серия от лекции в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”

Като част от „ Седмицата на специалностите ”, в Стопански факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ се организира първата от три поредни лекции, проведени от Junior Achievement България и WWF България, които са отдадени на тематики, засягащи климатичните помени и справедливия енергиен преход.

Началото на събитието даде зам.-декана доцент Д-р Боряна Богданова.

Лекцията „ Идеи за деяние в битката с климатичните промени ” се организира в новото място за срещи на Стопанския факултет – залата Creative Space. Лекцията e взаимна демонстрация на Факултета и Junior Achievement Bulgaria, на която се показаха хрумвания за деяние в битката с климатичните промени.
 22
Д-р Марина Стефанова, учител в Катедра „ Икономика и ръководство на браншове ” на Стопанския факултет и Вихрен Митев, Експерт стратегии кръгова стопанска система и зелено предприемачество, Junior Achievement Bulgaria приказваха по тази причина какво се изисква, с цел да се трансформира една идея или фантазия в специалност, устойчивото развиване, трите съществени характерности на бизнеса, новите просветителни артикули на СУ, нововъведения, зелена и кръгова стопанска система и вярата за климатичните промени. Събитието е част от плана „ Panda Labs Junior за обективен преход “.
 33
Предстоящи лекции:

Енергийни запаси и възобновима сила, 25 май:

Справедлив енергиен преход в България, 31 май:

За всички участници в лекциите са планувани спомагателни благоприятни условия за изяви и награди – те ще получат покана за присъединяване в иновационен хакатон, който е плануван да се състои на 18 и 19 юни, в София. Най-добре представилите се студенти в хакатона ще имат опцията да се включат и в районната мрежа с други участници, както и в идните интернационалните срещи на сътрудниците по плана.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР