Като част от коледната си кампания, Pepsi раздава на потребителите

...
Като част от коледната си кампания, Pepsi раздава на потребителите
Коментари Харесай

Pepsi щедра на добри дела за Коледа

Като част от коледната си акция, Pepsi раздава на потребителите си в Съединени американски щати десетки хиляди долари. Те обаче не са предопределени персонално за тях, а наложително би трябвало да бъдат изпратени на непосредствен или дарени за щедрост.

Всеки, закупил някой от продуктите на компанията, сканира специфичен QR код, който го води към виртуална скреч карта. Ако на нея се покажат 3 лога на Pepsi, потребителят ще завоюва сред 5 и 25 хиляди $, а по-късно би трябвало да реши на кой да ги изпрати по имейл или във Фейсбук Messenger – другар, член от фамилията или неправителствената организация United Way, чиято задача е да подкрепя здравната, просветителната и финансовата непоклатимост на хора на територията на Америка. А с изключение на задоволство от едно положително дело, участниците ще получат и шанса да завоюват за себе си 4-дневна екскурзия до Пуерто Рико.

Кампанията продължава до новогодишната нощ и включва също лотария в ефира на радио iHeartRadio, както и активации на стадионите на част от мачовете в хокейната и футболната лига на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР