Kaтo чacт oт дългocpoчнaтa cтpaтeгия зa вce пo-шиpoĸ нaбop oт

...
Kaтo чacт oт дългocpoчнaтa cтpaтeгия зa вce пo-шиpoĸ нaбop oт
Коментари Харесай

Инвестбанк“ АД представя нов дигитален продукт Онлайн депозит

Kaтo чacт oт дългocpoчнaтa cтpaтeгия зa вce пo-шиpoĸ нaбop oт дигитaлни ycлyги, пpeз мeceц aвгycт " Инвecтбaнĸ " AД пpeдcтaвя пpoдyĸтa OHЛAЙH Дeпoзит. Hoви и нacтoящи ĸлиeнти нa бaнĸaтa с интензивно интернет банкиране вeчe мoгaт дa дeпoзиpaт cвoитe cвoбoдни cpeдcтвa пpи изгoдни ycлoвия изцялo диcтaнциoннo, бeз пoceщeниe нa финaнcoв цeнтъp и пpи aтpaĸтивнa лиxвa дo 1,01%.

Условията по новия ОНЛАЙН Депозит са преференциални и гъвкави и дават опция да спестявате при висока рентабилност и с опция за избор сред разнообразни валути и периоди. Спестеното време и свободата да управляваш ресурсите си от всяка една точка пък са привилегия, каквато актуалните взискателни и динамични клиенти заслужават.

Възможността за разкриване на депозит онлайн е доста облекчение за всеки, който желае да стартира да икономисва и да го направи бързо, несъмнено и оптимално елементарно в комфортно време. Онлайн банкирането икономисва време и пари, а в актуалната към момента нестабилна епидемиологична конюнктура оказва помощ да сведем до най-малко риска за своето здраве и за здравето на близките.

Минималната сума за разкриване на депозита е 1000 лв. или 500 евро, а срокът на депозита може да бъде 2, 4, 6, 8, 10, 12, 15 или 18 месеца. Лихвата е закрепена и за 18-месечния депозит е 1.01%. Освен това, ежемесечно може да се довнасят средства посредством превод от сметка в друга банка. Депозитният артикул е без такса за разкриване, зареждане и обслужване на сметката.

Не се дължи и такса за касово изтегляне на импортираната сума, в случай че е направено на падежна дата. Продуктът Онлайн Депозит е предопределен за сегашни клиенти, употребяващи интензивно Интернет Банкиране, както и за нови клиенти - физически лица, които могат да бъдат разпознати през сдружение, снабдител на удостоверителни услуги, кактото е Евротръст.

Как можете да откриете ОНЛАЙН Депозит в Инвестбанк ?

Чрез онлайн поръчка на www.ibank.bg/deposit/, където преминавате през регистрационен развой и получавате гратис издаване на електронен автограф. Със същия електронен автограф в период до 72 часа разписвате нужните документи. Новите клиенти би трябвало да бъдат разпознати посредством Евротръст. Захранването става като наредите онлайн превод от своя сметка в банка в България, страна-членка на Европейски Съюз, Швейцария, Исландия, Норвегия, Лихтенщайн или Англия.

След като получите съобщение от банката за IBAN номера на депозитната ви сметка, тя ще бъде захранена с подадената сума в период до 10 календарни дни. Като съвременна банка, която работи за удобството на клиентите си и в същото време поддържа ограниченията за преодоляване на пандемията, " Инвестбанк " АД дава и необятен набор от други благоприятни условия за отдалечено банкиране. Сред тях към този момент са онлайн кандидатстване за кредитна карта, както и онлайн кандидатстване за потребителски заем до 60 000 лева.

Усилията на банката да дава от ден на ден сигурни и комфортни онлайн услуги следват световния тренд в желанията на клиентите. По данни на Eurostat, за последните 10 години (2009-2019), се е удвоил броят на жителите на Европейския съюз, които употребяват цифрово банкиране . В три от страните в Европа известността на услугата е най-голяма. Това са Дания, Финландия и Холандия, където през предходната година цели 91% от хората са банкирали онлайн.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР