Като бивш началник на персонала на бившия ръководител на BP

...
Като бивш началник на персонала на бившия ръководител на BP
Коментари Харесай

Мъри Очинклос: BP се обръща към кандидата за приемственост

Като някогашен шеф на личния състав на някогашния началник на BP Боб Дъдли, Мъри Очинлос е осведомен с натиска при ръководството на компания, която през последните 15 години рядко е излизала в светлината на прожекторите.

Пребиваването като старши лейтенант на Дъдли е едно от многото, които Auchincloss е имал допълнително от две десетилетия кариера в BP, към която 53-годишният се причисли, когато петролният колос в Обединеното кралство се сля с основаната в Съединени американски щати Amoco през 1998 година

Канадецът управляваше BP краткотрайно след неочакваното овакантяване на Бърнард Лууни през септември поради неразкриване на минали взаимоотношения с сътрудници от компанията.

Решението на ръководителя на BP Хелге Лунд и на борда да възложат на Auchincloss работата за непрекъснато поддържа традицията на компанията в никакъв случай да не избира външен човек за най-високата служба.

Това също по този начин алармира, че BP ще продължи да тактика, замислена и изпълнена от Looney, за прекосяване към по-екологична сила, даже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР