Като безразсъдна хулиганска проява определиха от Продължаваме промяната вчерашния протест,

...
Като безразсъдна хулиганска проява определиха от Продължаваме промяната вчерашния протест,
Коментари Харесай

Продължаваме промяната определи вчерашния протест като безразсъдна хулиганска проява

Като " безразсъдна хулиганска демонстрация " дефинираха от " Продължаваме промяната " вчерашния митинг, при който имаше опити за взлом на Народното събрание.

" Във вчерашния ден 77 души са изгубили живота си в борбата с COVID-19. Това е малко по-малко от половината от тази зала. Организирането на хора да пътуват, изключително, насърчавайки ги да не употребяват персонални защитни средства и ваксини в деня с най-вече инфектирани от началото на коронавирус рецесията, е нищо повече от безразсъдна хулиганска демонстрация ", съобщи в декларация от парламентарната естрада от името на групата на " Продължаваме Промяната " националният представител Николай Ангов.

Ангов уточни, че е подложен на риск животът на протестиращите, тъй като депутатите, част от тях от " Възраждане ", които са подстрекателствали този митинг, първо, са имунизирани и второ, в случай че имат потребност от лекарска помощ, те " ще развеят депутатската си карта " и ще бъдат признати в болница, а това, по думите му, е разкош, който техните гласоподаватели нямат. Ангов благодари на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които през вчерашния ден, без да употребяват спомагателни средства, с мисъл за протестиращите и техния живот, са се погрижили за няма потърпевши от страна протестиращите, макар ескалацията.

В декларацията се акцентира, че две години се разсънваме всяка заран с цифри за заболеваевостта и за умрелите през миналото денонощие. В текста се показва, че " една шепа хора, гледайки цифрите, виждат опция за политически дял, до момента в който излагат на риск своите гласоподаватели ".

" Уважаеми сътрудници, не е време да се поддаваме на подправени вести и провокации, не е време да правим агитация, която отхвърля науката. Нека се обединим и да създадем всичко по силите си, с цел да спасим най-вече човешки животи ", моли Ангов. Призовавам тези, които назовават имунизацията " пробна течност ", да последват образеца на част от своите водачи и депутати от " Възраждане " - да се имунизират, настоя депутатът.

Протестиращи против зеления документ пробваха да щурмуват Народното събрание

В декларацията се показва, че отхлабване на ограничения е тематика, която ще бъде разисквана, след прекосяване на настоящата вълна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР