Като бъдещ законен член на британското кралско семейство, Меган Маркъл

...
Като бъдещ законен член на британското кралско семейство, Меган Маркъл
Коментари Харесай

Какво обича да похапва Меган Маркъл

Като предстоящ легален член на английското кралско семейство, Меган Маркъл би трябвало да привиква с редица нови за нея правила. Част от тях са свързани и с храните , които има и няма право да употребява. За кралския етикет се изписа доста, само че дано да забележим какво обича да похапва звездата от " Костюмари " .

Въпреки че е в съвършена форма, Меган Маркъл не си пада изключително по диетите. Предпочита да поддържа фигура със спорт и йога. А една от обичаните й храни е пастата . И по-специално - с тиквички и доста пармезан, в композиция с чаша бяло вино.

Освен да я яде, Маркъл обожава и да подготвя разнообразни типове паста. Е, в двореца едва ли ще се навърта изключително в кухнята. Но и едва ли ще се откаже от обичаната си закуска - купа, цялостна с акай бери, банани, бадемово мляко, късчета кокос и мед.

В цялостен контрастност със здравословната закуска, Меган Маркъл искрено си признава, че може целодневно да яде пържени картофки . Явно въглехидратите в огромни дози не й съставляват никакъв проблем.

Актрисата си умира и за рибни такос. В питките избира да поставя филета от бяла риба, вместо пилешко или телешко месо. В допълнение са гриловани чушки и лук.

Публикация, споделена от meghanmarkleroyal (@meghanmarkleroyal) на Дек 9, 2017 в 6:35 PST

Меган е огромен почитател на морската храна още от дребна. Все отново е израснала край океана. Затова и си пада по сушито. Но няма да откаже и малко печено пиле. Прави го по специфична рецепта, с която постоянно съумява да очарова гостите си. Именно това е приготвяла и когато Принц Хари пада на колене с пръстен в ръка.

Накрая, назад към здравословните привички на Меган Маркъл и нейната обичана киноа. Обича да я комбинира със свежи зеленчуци, лук и билки. Често си подготвя цяла купа при започване на седмицата и я употребява за гарнитура през идващите дни, написа Тown and Country Mag.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР