Като алтернатива на всички отменени събития, по повод Седмицата на

...
Като алтернатива на всички отменени събития, по повод Седмицата на
Коментари Харесай

Варненското горско събира детски разкази и рисунки за гората

Като опция на всички анулирани събития, във връзка Седмицата на гората – 2020 година, която по традиция се организира в първата цялостна седмица на месец април, тази година от 6 до 12 април, насочваме предизвикателство към всички дребни и пораснали деца на България да пишат, рисуват и творят за гората, оповестяват от Североизточно горско стопанство за Moreto.net.

Докато скучаете вкъщи или пък си почивате сред уроците, можете да ни разкажете своята история – обвързвана с гората: за паметен и радостен поход с другари, пикник с мама и баща, разходка до някаква забележителност в горите край вас или пък можете да ни напишете кой ви е обичаният урок по Горска педагогика и какво желаете да вършим дружно през лятото. Ако не обичате да пишете, то можете да ни изпратите рисунка или фотография, както и колаж изработен от разнообразни материали, само че дано не забравяме, че тематиката ни е гората, любовта ни към нея и всички животинки и птички за които тя е дом.

Своите истории, разкази, стихове, есета или фотоси на рисунки, съпроводени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес [email protected] до 31 април 2020 година Обещаваме ви да публикуваме всички творби на страниците на СИДП, Политическа партия „ Шуменско плато “ и ИАГ. Така те ще стигнат до доста хора от цялата страна и ще накарат ваши връстници, а за какво не и към този момент огромни деца като нас , да се забавляват четейки радостните ви разкази и също да напишат или нарисуват нещо, което ще ни накара да се усмихнем и с неспокойствие да чакаме лятото и игрите в гората.

Нека да отпразнуваме дружно Седмицата на гората, скъпи другари, от близо и надалеч! /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР