Като абсурдно определят решението на съда, родителите на 2-годишното дете,

...
Като абсурдно определят решението на съда, родителите на 2-годишното дете,
Коментари Харесай

Родителите на загиналото дете в Анево: Шофьорът може да избяга

Като неуместно дефинират решението на съда, родителите на 2-годишното дете, което почина при злополука в Анево. Както съобщихме магистратите пуснаха 72-годишният водач с подписка. Според семейство Станеви има опция той да се укрие, защото в по-голямата част от времето живее в чужбина, за Чехия е щял да пътува и в деня на съдбовния случай.

Тестът за опиати след случая регистрира позитивен резултат за марихуана, което съгласно тях също е аргумент лидерът да не бъде освободен.

„ Дори ида е позитивна тестът поради медикаментите, това са опиати и той отново не би трябвало да има право да кара. Решението на съда е неуместно “, разяснява майката на детето Ивелина Станева пред Нова телевизия.

„ Според нас е имал видимост, няма обаче спирачен път. Пътят е извънредно необятен, няма и дървета и други спънки. Възможно е да е карал и с по-висока скорост, разяснява Станимир, бащата на починалото дете.

Семейството ще апелира решението на съда.

„ Искаме този човек да бъде арестуван под стража поради терзанието, че може да се укрие. Искаме той да си получи оптималната присъда. Това няма да ни върне детето, само че желаеме той да си понесе следствията “, обявиха още те.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР