Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, изрази нарастващ

...
Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, изрази нарастващ
Коментари Харесай

Шансовете за одобрение на Биткойн ETF стават все по-високи – ето защо

Кати Ууд, основен изпълнителен шеф на ARK Invest, изрази възходящ оптимизъм във връзка с евентуалното утвърждение на спот Биткойн (BTC) борсово търгуван фонд в Съединени американски щати до януари 2024 година

В изявление за телевизия Bloomberg Ууд акцентира засилената ангажираност сред ARK Invest и Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) във връзка с тяхното заявление за ETF, което демонстрира по-голяма възможност за утвърждение.

Тя акцентира забележителна смяна в метода на SEC, заявявайки, че преди този момент SEC непрекъснато е отказвала утвърждение без изключително взаимоотношение. Неотдавнашните задължения обаче допускат по-обещаващ сюжет. Ууд акцентира позицията им на първенци, базирайки се на наближаващия краен период 10 януари, признавайки, че въпреки дейното присъединяване на SEC да е позитивен индикатор, няма безспорна сигурност.

Ууд остава внимателна, базирайки се на съществуващия риск SEC да не утвърди спот Биткойн ETF на предстоящата дата. Тя означи техническия темперамент на последните запитвания от SEC, което алармира за по-обичаен развой, водещ до евентуално утвърждение. Тя също по този начин посочи присъщата непредсказуемост на решенията на SEC, като акцентира несигурността, която продължава да съществува в процеса на утвърждение.

Освен това неотдавна тя показа позитивната си прогноза за цената на Биткойн, предвиждайки базова стойност сред $600,000 и $650,000.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР