Кати Пайпър обясни какво и е вдъхнало вяра когато е

...
Кати Пайпър обясни какво и е вдъхнало вяра когато е
Коментари Харесай

Обезобразена от киселина жена решава да се самоубие, но се случва нещо невероятно, което преобръща живота й!

Кати Пайпър изясни какво и е вдъхнало религия когато е умирала от боязън, поради киселинна офанзива. На 33-годишната жена са и трябвали 9 години, с цел да свикне с новата си визия и да върне лицето си към по-нормален тип, написа Daily Mail.
Нейно писмо, оповестено от здравно списание, идва откакто тайфа от мотоциклетни крадци напръскали с киселина в лицата пет индивида по време на 72-минутно закононарушение в източния Лондон нощес.



През март 2008 година, когато Кати е била едвам на 24 години, нейното гадже Дани Линч я залива със сярна киселина и проваля кариерата й на модел вечно. Атаката оставила Пайпър отчасти сляпа с тежки и дълбоки белези по лицето, врата, гърдите, ръцете и краката.



Тя споделя, че е изпаднала в кома. След като се събудила не е съумяла да се разпознае и е желала да се самоубие.



" Преминала съм над 250 пластични интервенции, с които да възстановя физическото си положение ", споделя тя.



" Успях да се преборя душевен след доста часове психична терапия, която ми оказа помощ да възприема новото си лице. Ще продължа да се оперирам и да отивам на лечения до края на живота си ".



Сега Кати е бременна от сегашния си другар и моли за по-дълги присъди за нападателите с киселина.

" В момента е прекомерно елементарно някой да си купи сходно вещество и да го хвърли по различен човек. От жизненоважно значение е доста да понижим тези офанзиви. Настоящото законодателство не постоянно признава тежестта на нарушаването и затова осъжда на по-ниски присъди ", споделя Кати, като добавя, че по-строгите присъди сигурно биха дали резултат.



След като е претърпяла 250 интервенции, Пайпър е станала известна като се появявала в редица документални филми и телевизионни излъчвания. В отвореното си писмо до медиите тя написа за най-мрачните си мисли, а точно когато е желала да постави завършек на живота си. Но се случва едно знамение, за което нито една обезобразена от киселина жена даже не се моли. Не след дълго Кати е разкрила любовта на живота си Джеймс Сътън, за който се омъжила през 2015 година и с който имат щерка на име Елизабет. Той й вдъхва доверието, от което има потребност и прекатурва живота й напълно, като й дава сили да стартира битка против нарушители като някогашния й другар.



Тя основава благотворителна организация, с която да помогне на жертви от изгаряне. С помощта на Саймън Коул, както и на лекаря, който и е върнал лицето, фондацията " Кати Пайпър " предлага здравно лекуване и поддръжка. В отвореното си писмо тя споделя, че постоянно жертвите живеят през целия си живот в боязън, че нападателите им може да излязат бързо от пандиза и да заживеят измежду тях, даже да им навредят още веднъж.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР