Кати Дойнова от тазгодишния конкурс Мис силикон заяви по-рано, че

...
Кати Дойнова от тазгодишния конкурс Мис силикон заяви по-рано, че
Коментари Харесай

Харчила по 20 бона на месец ли? Кати Дойнова седна на крайпътно барче, няма и намек за лукс

Кати Дойнова от тазгодишния конкурс " Мис силикон " съобщи по-рано, че месечно харчила по 20 бона. Когато писахме за първи път за Кати, ние се усъмнихме надълбоко в достоверността на изказванията ѝ, само че всеки самичък си прецЕня. 

Разбира се, изцяло допустимо е Кати да харчи много пари всеки месец, само че наличието ѝ в обществените мрежи несъмнено не " крещи " първокачествен разкош и висок стандарт на живот.

Виж още: Вели Отвертката 2: Красавицата Любомира от TikTok, чийто глас всички ненавиждат

Знойната силиконка може да пъчи гърди по разнообразни състезания за хубост, само че в Instagram не демонстрира забележителния си начин на живот. Вярно е, че щастието обича тишината, само че в този случай няма и намек от разкош. По-скоро мирис на лук... Е, малко се поувлякохме, само че главното е, че хората с 20 бона на месец носят Dior, Chanel, Oscar de la Renta и други топ марки, само че Кати е по-скромна. В това няма нищо неприятно, не ни разбирайте неверно!

Виж още: Натурална хубост: Дари Радева се появи по бански и предизвика пристрастености

Последното фото на брюнетката в Instagram, е направено на крайпътно барче в региона на бул. " Константин Величков " в София. Кати е поседнала комфортно, а за визията си е избрала състезателен екип от две елементи и джапанки вид прашка. Ежедневно, комфортно и ветровито облекло, само че не е премиум, не е за дама, която твърди, че харчи хиляди на месец.

Изображение: https://www.instagram.com/kati_doynova666 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР