Катето Евро и синът й Александър Кадиев опъват по кутия

...
Катето Евро и синът й Александър Кадиев опъват по кутия
Коментари Харесай

Катето Евро и Сашо Кадиев пушат като комини

Катето Евро и синът й Александър Кадиев опъват по кутия и половина цигари дневно. Те нямат никакво желание да се отхвърлят от порока, който вреди на здравето ми. Освен това пафкат и пред дребната Катерина, щерката на Сашо. Водещият на „ Преди обед ” пусна къс клип в мрежата, от който се вижда по какъв начин двамата крепко опушват 7-годишното момиченце. „ Хубав образец давате на детето, няма що! ”, скастриха ги в мненията под видеото.
В студиото, където се снима предаването „ Преди обед ”, пушенето е неразрешено, по тази причина Сашо си наваксва с цигарите през останалото време.  Рекордът му е две кутии за едно денонощие, само че в този момент ги е понижил до кутия и половина.

Актьорът почнал да злоупотребява с никотина още в училищен си години. Катето пък не му правела забележки, тъй като и тя е върла пушачка. „ Ще подвигна монумент на този, който ми помогне да откажа цигарите! ”, заричаше се звездата от „ Оркестър без име ”. Уви, това към момента не се е случило.

Преди време актрисата пробвала да се оправи с никотиновата си взаимозависимост чрез иглотерапия . Слагала си и специфични лепенки, още веднъж без значителен резултат. „ Майка ми, която също бе буйна пушачка, умря от рак на белите дробове доста млада, едвам на 57 години. Имам доста персонален претекст да откажа цигарите, само че очевидно нямам задоволително воля! ”, разказвала е Евро.

За благополучие, тя е в положително здраве, въпреки че възрастта й напредва. През септември  актрисата чукна 66, само че към момента се усеща млада по дух. „ Рядко болен съм. Живея отвън София, въздухът е относително чист. Работя неуморно в градината, имам и цветя, тъй че през топлите месеци по през целия ден съм на открито. Ходя и на дълги походи в Лозенската планина - по 1-2 часа пешком до Кокалянския манастир и назад. Доста се движа, само че доста си бленувам да не пуша и да не запалвам към този момент тази скотщина. Притеснявам се за дробовете си. Кашлям заран много като всички дългогодишни пушачи. Отида ли на посетители с ракийка и салата, незабавно изваждам запалката ”, оплаквала се е звездата.

Синът й Сашо също няма силата да се откаже от нездравословния табиет. Дори приятелката му Ивелина Чоева не съумя да му повлияе позитивно. Манекенката от години води здравословен метод на живот и от дълго време натяква на водещия да спре тютюна. За да й угоди, той за малко мина на електронни цигари, само че след това отново се върна към класическите папируси.

Въпреки минусите на Кадиев, които включват и привързаност към електронните игри, дългокраката брюнетка към момента го търпи и дори твърди, че любовта им процъфтява. Те са дружно от 2 години и към този момент се замислят за дете. Актьорът има щерка от връзката си с танцьорката Таня Тончева, но доста желае да се снабди и със наследник. Чоева пък към този момент е дала поръчка, че може да бъде добра майка. Тя безрезервно се грижи за дребната Катерина, също така се старае да поддържа положителния звук и с кандидат-свекървата, и с някогашната на Сашо. „ Ако не беше пандемията, с Ивелина нямаше да бъдем дружно. Пристигна от Лондон сякаш за няколко дни, само че повече не си потегли. Щастлив съм, че през днешния ден е част от живота ми! ”, удовлетворен е телевизионният водещ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР