Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев.

...
Катерина Евро разкри голям грях на сина си Сашо Кадиев.
Коментари Харесай

Катето Евро издъни Сашо Кадиев

Катерина Евро разкри огромен грях на сина си Сашо Кадиев. Актрисата и внучката й посетиха водещия в студиото на "Преди обед " по случай Световния ден на готвача. Звездата от "Оркестър без име " се изпусна по малкия екран и сподели: "Радваш ли се на тати? Защото рядко го виждаш, нали, бабо? ". Така актрисата удостовери слуховете, че той и танцьорката Таня са разграничени.

В ефир Катето наклепа Кадиев, че като дребен бил пъклен придирчив: "Нищо не хапваше, правехме огромни зулуми с майка ми да го забавляваме върху масата, написа standartnews. До ден сегашен не яде плодове ". Водещият удостовери думите на майка си и добави, че даже помни по какъв начин баба му е давала по едно левче на хапка, единствено и единствено, с цел да го накара да се храни, написа Марица.

Щерката на Сашо наподобява на татко си в това отношение. Малката Катерина не яде месо - свинско изцяло заобикаля, а пилешко доста рядко хапва, само че обича риба. Краставицата е единственият й обичан зарзават и даже домашните домати на баба й не я изкушават.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР