Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив се класира за четвъртфиналите

...
Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Димитрова на 1/4-финал в Пловдив

Катерина Димитрова Търговска колегия " Локо 98 ", гр.Пловдив се класира за четвъртфиналите на мощния интернационален шампионат до 14 година от първа категория на Тенис Европа в Реннинген (Германия). При девойките поставената под №1 българка загуби единствено гейм - 6:0, 6:1 над №13 в схемата Каролина Кухл от Германия. За място на полуфиналите Катерина ще играе против петата сложена Анастасия Гурева от Русия.
Българката продължава и в шампионата на двойки. Поставените под №1 Димитрова и Лаура Хиетаранта от Финландия разгромиха с 6:0, 6:2 Надин Барбароса от Италия и Клара Каябова от Чехия. На четвъртфиналите през днешния ден Димитрова и Хиетаранта ще играят против седмите сложени германки Карина Хофбауер и Каролина Кухл.
За страдание контузия попречи на поставеният при юношите под №6 Динко Динев Търговска колегия " Авеню ", гр. Бургас. Динев получи травма при 5:2 против Гьорг Исраелан от Германия. Динко доигра срещата, само че загуби с 5:7, 4:6.
Най-вероятно контузията ще попречи на Динев да продължи присъединяване си в шампионата на двойки. Димитрова и Динев са част от тима на ITF и Тенис Европа. По-късно през днешния ден Александър Николов Търговска колегия " Диана ", гр.София ще играе на осминафинал в утешителната конкуренция против Давид Ману от Румъния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР