Катерина Димитрова от ТК Локо 98, гр.Пловдив се класира за

...
Катерина Димитрова от ТК Локо 98, гр.Пловдив се класира за
Коментари Харесай

Катерина Димитрова е на полуфинал в Германия

Катерина Димитрова от Търговска колегия " Локо 98 ", гр.Пловдив се класира за полуфиналите на мощния интернационален шампионат до 14 година от първа категория на Тенис Европа в Реннинген (Германия).

При девойките поставената под №1 българка победи с 6:1, 7:5 петата в главната скица Анастасия Гурева от Русия. Това е трета поредна победа за Димитрова в шампионата без изгубен сет. За място на край Катерина ще играе против поставената под №6 Джорджия Педоне от Италия.

По-късно през днешния ден Катя ще играе на полуфинал в шампионата на двойки. На четвъртфиналите поставените под №1 Димитрова и Лаура Хиетаранта от Финландия победиха с 6:4, 7:5 седмите сложени германки Карина Хофбауер и Каролина Кухл.

За място на край Димитрова и Хиетаранта ще играят против третите в схемата италианки Педоне и Валенте.

Катерина Димитрова жт Търговска колегия " Локо 98 ", гр.Пловдив и Динко Динев от Търговска колегия " Авеню ", гр. Бургас са част от тима на ITF и Тенис Европа.

По-късно през днешния ден Александър Николов от Търговска колегия " Диана ", гр.София ще играе на четвъртфинал в утешителната конкуренция против Леон Бабич от Хърватия. На осминафиналите Николов победи със 7:5, 6:4 Давид Ману от Румъния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР