Катерина, дъщерята на Александър Кадиев, го объркала с колегата му

...
Катерина, дъщерята на Александър Кадиев, го объркала с колегата му
Коментари Харесай

Смях! Щерката на Кадиев мисли за свой баща негов колега

Катерина, дъщерята на Александър Кадиев, го объркала с сътрудника му Антон Хекимян.

Станало несъзнателно и въпреки всичко очевидно има аналогия сред двамата водещи в ефира на Би Ти Ви. Един ден внучката на актрисата Катерина Евро загледала екрана на тв приемника и когато се появил Антон Хекимян, почнала да повтаря „ тата, тата”.

Все отново единствено един път Катерина, която е на 3 годинки, единствено един път е обърквала баща си, който води „ Преди обед”, с сътрудника му от „ Тази сутрин”. Така че сигурно не може да се прави извод за прекомерно честите неявяване на Сашо Кадиев от фамилния дом в Кокаляне, в който той живее с жена си, щерка им, майка си Катерина Евро и пет кучета. И въпреки всичко журналистът работи прекалено много – толкоз, че му се събират по 5 часа сън на денонощие.

„ В естествен ден ставам към 7 и нещо, оправям щерка ми за детска градина, мия я, реша я, поставям й фибичка, карам я на детска…”, споделял е Сашо за началото на всекидневието си. А то продължава в Би Ти Ви, където дружно с Деси Стоянова водят предаването „ Преди обед”.

След края на ефира Сашо отива в театъра, където има подготовки, след това в най-честия случай има и зрелище от 19 до 21. „ Играя сред 17 и 22 пъти в месеца плюс 22 излъчвания на месец”,обобщава Сашо Кадиев. И добавя, че даже да би трябвало да играе постоянно във Варна, пътува непрестанно. След края на „ Преди обед”, което е по обяд, потегля с колата към Морската столица, играе и поема назад към София. „ Вечер играя на плейстейшъна докъм 2 часа, след това отново ставам в 7 и по този начин я карам...”, подвига плещи артистът. Той релаксира точно с компютърни игри, към които преди време дотолкоз бил привързан, че заниманията с тях заемали съвсем цялото му всекидневие. Днес няма по какъв начин да е по този начин, защото разполага само с няколко часа вечер за плейстейшъна.

Сашо Кадиев си почива и като гледа филми, само че не комедии, както евентуално допускат феновете му, които са добре осведомени с емблематичното му възприятие за комизъм. Странно, само че актьорът-водещ дори не гледа комедии – просто не го разсмиват. Предпочита фантастики, ужаси, трилъри и екшъни. Иначе могат да го разсмеят може би единствено задграничните стендъп комедианти и шоу стратегии. Обича и да чете лирика. „ Харесват ми Георги Господинов, Константин Трендафилов, сонетите на Шекспир, Робърт Бърнс, Вапцаров... За мен поезията е по-хубава от прозата. Нямам време да пътувам и да вървя по почивки, тъй като нямам закрепен почивен ден”, споделя Сашо Кадиев.

Въпреки натоварения график, актьорът-водещ е благополучен и удовлетворен от живота си. Намира го за съразмерен. Само петте кучета от време на време го нервират. Той е склонен, че е добре за детето да пораства с домакински любим, защото се учи на отговорност и така нататък Но пет кучета?!

„ Ужас е. Имаме два джак ръсела, един немски шпиц, едно чихуахуа и едно улично. Спят у дома, лаят, търчат, мръсно е, миеш им краката, качват се по леглата. Имаме всевъзможни типове косми: завити, прави, разпилени, висящи, дълги и къси, меки и твърди... Не желая кучета към този момент, само че роднините ми желаят и непрестанно взимат нови кучета”, споделя Сашо Кадиев.

Роднините, за които загатва, са всички останали в фамилията му. Най-вече майка му Катерина Евро, която е известна защитничка на животните и нееднократно е приютявала куче в неволя. Именно поради добрината й, домашните любимци в фамилната къща в Кокаляне са единствено пет. И няма никакъв късмет да се раздели с някое от тях, като го подари на другари, да вземем за пример. Катето просто е доста привързана към кучетата си. Така че на Сашо Кадиев му остава само да се надява глутницата да не нарасне, предават от Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР