Категорично ще работим за коалиция и то сформирана с ясното

...
Категорично ще работим за коалиция и то сформирана с ясното
Коментари Харесай

Асен Василев: Чувстваме се подготвени, имаме хора с експертиза, ще работим за коалиция

Категорично ще работим за коалиция и то образувана с ясното схващане кои са проблемите в страната, както и кои са методите за тяхното решение. Това сподели в ефира на NOVA Асен Василев от " Продължаваме промяната ". По думите му ще се търси непоклатимост с ясно съгласие.

" Ще беседваме с всички политически сили без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи. На места по страната към момента има доста феодали, до момента в който това е по този начин, няма по какъв начин ГЕРБ да вземат участие в ръководството. Следващата седмица ще беседваме с политическите водачи, покана ще отправим до всички. Трябва да изберем най-хубавите специалисти ", изясни той. Василев добави, че диалози за разпределение на министерства към момента не са водени.

" Разпределянето на министерства го играхме в " Тройната коалиция " и видяхме до каква степен стигнахме. Кризите у нас са в действителност тежки и трябват положителни специалисти, които да се оправят с тях ", добави Василев.

Чувстваме се готови. Имаме хора с експертиза, даже и без политически опит. Имаме съответни решения за доста проблеми, които не са разрешавани с години, съобщи още Петков.

Изненадата в изборните резултати се дължат значително на скрития избор и страха на жителите да кажат за кого биха дали своят вот, счита той.

" Хората се опасяваха се да се срещнат с нас, тъй като на площади в регионални градове се записваше кой се среща с нас. Това е неприемливо в една естествена европейска страна и би трябвало да престане ", разяснява още той.

Асен Василев препотвърди кандидатурата на Политическа партия за Кирил Петков за министър председател и добави, че счита себе си за най-полезен във финансовото министерство.

Запитан " нямаше ли кой да каже на Кирил Петков, че нарушава закона, като разгласи за кого ще гласоподава, Асен Василев съобщи, че се извинява на гласоподавателите и, че ще си платят санкцията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР