Категорично се осъжда трафикът на хора като сериозно нарушение на

...
Категорично се осъжда трафикът на хора като сериозно нарушение на
Коментари Харесай

МВнР: Трафикът на хора е транснационален проблем и изисква световен отговор

Категорично се осъжда трафикът на хора като съществено нарушаване на правата на индивида и тежко закононарушение срещу личността, персоналната независимост и достолепие. Той за жалост се подрежда измежду най-доходоносните форми на проведената престъпност.
Това се споделя в позиция на Министерството на външните работи по отношение на изясняването на шокиращия и драматичен случай в град Грейс, графство Есекс, при който в камион бяха открити мъртви 39 души.
По последнни данни, арестуваният водач на камиона с откритите 39 тела в Англия се споделя Мо Робинсън от северноирландския град Портадаун.
Камионът с марка " Скания " е регистриран във Варна на името на компания на ирландска гражданка.
Борбата с трафика на хора е приоритет за българското държавно управление. Министерството на външните работи в границите на своите пълномощия оказва оптимално подпомагане на английските управляващи, твърдят от там.
Придаваме огромно значение на битката против трафика на хора, която следва да се реализира посредством предприемане на дейности против националните и транснационални незаконни мрежи.
Трансграничният темперамент на закононарушението изисква фокусирано съдействие с интернационалните организации на световно и районно ниво и е наложително изискване за обезпечаване на координирани старания и общо ценене на правата на индивида и достолепието на най-уязвимите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР