Категорично се обявяваме против начина, по който се налагат политически

...
Категорично се обявяваме против начина, по който се налагат политически
Коментари Харесай

Столична колегия на БЛС: Борисов да не се поддава на шантаж от 5 медицински сестри с неясна принадлежност

Категорично се разгласяваме срещу метода, по който се постановат политически претенции, уронвайки по този метод престижа на цялото съсловие и системата на опазването на здравето, неглижирайки големите старания и достижения за реализиране на избрани резултати в процеса на реформиране на българското опазване на здравето. Това се показва в позиция на УС на Столична лекарска гилдия на БЛС във връзка митинга на медицинските сестри.

„ Единственият метод за прогрес и развиване е в границите на закона и по откритият ред след осъществяване на законни договаряния сред законни организации “, показват от Столична лекарска гилдия.

Столична гилдия на БЛС: Борисов да не се поддава на шантаж от 5 медицински сестри с неразбираема принадлежност

„ Призоваваме премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и държавното управление да не се поддават на шантаж и напън от 5 медицински сестри с неразбираема принадлежност и легитимност, за налагане на промени в опазването на здравето, които нямат действителна икономическа и структурна аргументираност, а единствено политически темперамент. В противоположен случай ние, българските лекари ще реагираме и ще създадем контрапротест в отбрана на нашите престиж, съсловие и система на опазване на здравето.

Лекарската съсловие безусловно е готово да застане и да се опълчи на използване на промени, които са комфортни на шепа хора, за които съсловието постави задоволително старания “, прибавят от Столична лекарска гилдия.

Извънредно състояние с барикадираните медицински сестри
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР