Категорично съм убеден, че това не може да бъде руска

...
Категорично съм убеден, че това не може да бъде руска
Коментари Харесай

Ген. Кирчо Киров: Случаят “Скрипал” е грандиозно мероприятие срещу Русия

Категорично съм уверен, че това не може да бъде съветска наказателна акция. Страната, която е минимум заинтригувана е Русия и Путин. Там на следващия ден предстоят избори. Това е грандиозно мероприятие, ориентирано към Русия. Интерес имат Западните страни, които желаят да натикат Русия в ъгъла, да я омаловажат като международна мощ. Това сподели пред Канал 3 някогашният шеф на разузнаването, генералът под домакински арест Кирчо Киров.

“В Лондон минават големи съветски потоци и не е изключено гибелта на Глушков да е обвързвана с това ”, счита той.

”Във Англия има огромна колония от руснаци, които са настроени срещу Путин и не е изключено и това да е част от вътрешни разправии сред съветската емиграция там ”, посочи Киров.

”Без подозрение високото посещаване на тримата шефове на секретни служби на Русия в Съединени американски щати е знаково. Досега не се е случвало. На срещата са разгледали всички варианти за съдействие в битката с тероризма и въпроси от политически темперамент ”, разяснява още Киров.

“Смяната на държавния секретар на Съединени американски щати Рекс Тилърсън се проточи, слуховете потеглиха още преди година. Той беше индивидът в екипа на Тръмп, който не говореше на един език с него”, разяснява още разузнавачът.

Трета международна война няма да има! Това е виртуална опасност!, безапелационен е Кирчо Киров.

”Сигурен съм, че истината за мен ще спечелва. Тези каузи си имат своите създатели – реализатори и поръчители. Вярвам в хора с морал в правосъдната система ”, съобщи той във връзка делата, които се водят против него.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР