Категорично парламентарната група на БСП за България“ няма да подкрепи

...
Категорично парламентарната група на БСП за България“ няма да подкрепи
Коментари Харесай

БСП: Увеличете възнагражденията на служителите на МВР с 30%

 Категорично парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България “ няма да поддържа бюджета на Министерство на вътрешните работи в този му тип, е позицията на социалистите, изразена по време на дебата в Народното събрание по бюджета на Министерството на вътрешните работи.

" Служителите на Министерството на вътрешните работи стачкуват – поради натовареност, поради неправда във връзка с техните хонорари. Те споделят, че 15% нарастване не е задоволително и желаят да им се усилят заплатите както се усилиха на чиновниците от администрацията през август с 30% “, напомни от парламентарната естрада националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов.

Той подсети и че Българска социалистическа партия има направено предложение – фактически да се усилят заплатите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи с 30%. " Тези хора, уважаеми ръководещи, се грижат за вас и вашето успокоение даже и в този миг и ви пазят от протестиращите “, стимулира се националният представител.

Въпроса дали ръководещите имат визия за потребностите на служителите на реда зададе ръководещите националният представител от левицата Смиляна Нитова: " Разговаряли ли сте с редовите служители на реда, да видите с какви униформи вървят и по какъв начин сами си купуват обувки и екипировка? “, който въпрос се оказа реторичен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР