Категорично осъждаме поредния случай на цензура и заплахи към български

...
Категорично осъждаме поредния случай на цензура и заплахи към български
Коментари Харесай

Нинова: Журналисти, не мълчете

Категорично осъждаме следващия случай на цензура и закани към български публицисти от Политическа партия ГЕРБ, написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка заканите, отправени от депутата Антон Тодоров към водещия на предаването "Здравей, България " по Нова тв Виктор Николаев.

"Преди дни такава опасност беше отправена към Сашо Диков. Вчера - към Елена Йончева. Днес - към Виктор Николаев. Никакво опрощение, че става дума за персонално мнение на един народен представител, не може да изтрие обстоятелството, че Антон Тодоров показва тези позиции освен в малките екрани, само че и от парламентарната естрада под благосклонния взор на управлението на партия ГЕРБ, на ръководителя на Народното събрание и поощряван с мълчанието на министър-председателя Борисов. Това не е казус, а метод на мислене на ръководещите: или ще мълчите, или ще минем през вас, ще ви уволним, ще ви смачкаме ", написа Нинова.

И прикани: "Уважаеми публицисти, не мълчете. Показвайте обективната картина в страната. Ние сме на ваша страна и на страната на истината ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР