Категорично осъждаме поредния случай на цензура и заплахи към български

...
Категорично осъждаме поредния случай на цензура и заплахи към български
Коментари Харесай

Нинова: БСП осъжда заплахите към български журналисти от ГЕРБ

Категорично осъждаме следващия случай на цензура и закани към български публицисти от Политическа партия ГЕРБ. Това се показва в изпратена до медиите позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

"Преди дни такава беше отправена към Сашо Диков, през вчерашния ден - към Елена Йончева, през днешния ден - към Виктор Николаев. Никакво опрощение, че става дума за персонално мнение на един народен представител, не може да изтрие обстоятелството, че Антон Тодоров показва тези позиции освен в малките екрани, само че и от парламентарната естрада под благосклонния взор на управлението на ГЕРБ, на ръководителя на Народното събрание и поощряван с мълчанието на министър-председателя Борисов ", е посочено в позицията.

"Това не е казус, а метод на мислене на ръководещите: или ще мълчите, или ще минем през вас, ще ви уволним, ще ви смачкаме. Уважаеми публицисти, не мълчете. Показвайте обективната картина в страната. Ние сме на ваша страна и на страната на истината ", е посочено още в позицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР