Категорично опровергавам невярната информация от Регионалната здравна инспекция в Русе,

...
Категорично опровергавам невярната информация от Регионалната здравна инспекция в Русе,
Коментари Харесай

Според кмета на Русе

" Категорично оборвам погрешната информация от Регионалната здравна ревизия в Русе , че съм имал признаци с кашлица предходната седмица ". Изпитах неразположение и уязвимост, само че то нямаше нищо общо със признаците, за които ни предизвестяват, декларира кметът на Русе Пенчо Милков, представен от пресцентъра на Общината.

Според Милков, който бе признат на 6 юли - понеделник в Белодробната болница в Русе с коронавирусна зараза и с пневмония, първите му признаци били от датата на постъпване в лечебното заведение, а не от 2 юли, както оповестиха от РЗИ.

" Неведнъж съм карал неразположения на крайник и като юрист, и като депутат, и като кмет. Важно е да се знае, че съблюдавах обществена отдалеченост в срещите си. При първите неприятни признаци в понеделник - 6 юли потърсих персоналния си доктор, от там - фотография, и в Белодробната болница - както е редът. Огорчен и засегнат съм от лъжите, които се тиражират тъкмо в този миг ", декларира Милков.



Междувременно през днешния ден излязнаха публично резултатите от PCR-тестовете на чиновници на Община Русе, които са били в контакт с управлението . Всички тествани от РЗИ от през вчерашния ден насам, са с негативна проба.



В Община Русе са изпълнени всички санитарни наставления и постройките са отворени за работа с жители с нормалното работно време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР